Roko Leni Ukić uz sirene zvukić! Cedevita srušila Dalmatince posle produžetka, Cibona bolja od Olimpije, Budućnost razbila Igokeu! (FOTO)
Foto: Fonet

ABA LIGA, 13. KOLO

Roko Leni Ukić uz sirene zvukić! Cedevita srušila Dalmatince posle produžetka, Cibona bolja od Olimpije, Budućnost razbila Igokeu! (FOTO)

U redovima slovenačke ekipe najbolji je bio Jan Špan sa 17 poena.

Objavljeno:

Košarkaši Cibone pobedili su večeras u gostima ekipu Olimpije sa 80:78 u utakmici 13. kola ABA lige.

Hrvatska ekipa upisala je šestu pobedu u regionalnom takmičenju, dok Olimpija sada ima skor od pet pobeda i osam poraza.

Marko Tomas je sa 17 postignutih poena bio najefikasniji u pobedničkom timu, a dva poena manje ubacio je Luka Žorić. U redovima slovenačke ekipe najbolji je bio Jan Špan sa 17 poena.

Nenad Čanak preuzeo krivicu na sebe posle poraza od Mornara! Igrači rade jedno na treningu, a na utakmici drugo! (FOTO) (VIDEO)

Cibona u narednom kolu ABA lige dočekuje Budućnost, dok Olimpija gostuje Crvenoj zvezdi.

foto: Beta

Košarkaši Cedevite pobedili su večeras na svom terenu ekipu Zadra posle produžetka sa 102:101 u utakmici 13. kola ABA lige.

Cedevita je upisala desetu pobedu u regionalnom takmičenju i izjednačila se na vrhu tabele sa Crvenom zvezdom i ekipom Budućnosti. Na drugoj strani, Zadar sada ima skor od šest pobeda i sedam poraza.

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Dženan Musa i Vil Čeri sa po 18 poena, dok je Filip Krušlin ubacio poen manje. Roko Leni Ukić je utakmicu završio sa devet poena, a poslednja dva je postigao u poslednjoj sekundi produžetka i doneo svojoj ekipi pobedu u neizvesnom meču.

U redovima Zadra najbolji je bio Džošua Bostik sa 28 poena. Košarkaši Cedevite u narednom kolu gostuje Igokei, dok Zadar dočekuje skopski MZT.

foto: Beta

Budućnost je u Morači savladala Igokeu ubedljviim rezultatom 81:59.

Šehović i Gordić su predvodili Podgoričane do pobede sa 18 i 16 poena, dok su za Igokeu najefikasniji bili Li sa 15 i Ljubičić sa 14 koševa.

Budućnost će bar do ponedeljka biti na prvom mestu, jer Zvezda tada gostuje Megi, a Igokea je zabeležila i osmi poraz u regionalnom takmičenju.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

ABA Liga, 13. kolo:

Petak: MZT - FMP 67:72

Subota: Partizan - Mornar 93:98

Olimpija - Cibona 78:80

Cedevita - Zadar 102:101

Budućnost - Igokea 81:59

Ponedeljak: 18:00 Mega Bemax - Crvena zvezda

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.