NAJVEĆI ŠMEKER SVETSKE KOŠARKE! Nova Jokićeva izjava zapalila je Ameriku, a nas naterala da zaplačemo od smeha! (VIDEO)
Foto: AP

LEGENDICA...

NAJVEĆI ŠMEKER SVETSKE KOŠARKE! Nova Jokićeva izjava zapalila je Ameriku, a nas naterala da zaplačemo od smeha! (VIDEO)

- Ne znam kako se to dogodilo, moram opet da pogledam, ne znam kako sam prošao i šta je ušlo u mene, samo sam prošao pored njega, toliko sam brz? - kaže Jokić.

Objavljeno:

Srpski košarkaš Nikola Jokić kaže da je u trenutku kad su Denver Nagetsi poslednji put pobedili Portland u gostima, on bio u Somboru i jahao konje.

Denver je pobedio Trejlblejzerse sa 105:82, a Jokić je odigrao odlično i postigao 27 poena, osam skokova i šest asistencija.

Dva od tih 27 poena bila su i iz zakucavanja posle prodora pored Jusufa Nurkića.

- Ne znam kako se to dogodilo, moram opet da pogledam, ne znam kako sam prošao i šta je ušlo u mene, samo sam prošao pored njega, toliko sam brz? - kaže Jokić. Već na početku treće četvrtine je napravio četvrtu ličnu pa kaže da je do kraja probao da "ne dira protivnike". Poslednju pobedu nad Portlandom Denver je ostvario pre četiri godine.

JOKIĆ RASTURIO PORTLAND USRED PORTLANDA: Nikola je radio šta je hteo, niko nije mogao da ga zaustavi! (VIDEO)

- Mislim da je 2013. Bio sam kod kuće i jahao sam konje pa se ne sećam tog perioda, ali mi je drago što smo okončali taj gubitnički niz - rekao je Jokić.

- Imao sam na početku nekoliko otvorenih šuteva, a posle sam samo nastavio da pogađam. Bio sam agresivan, mislio sam da će to pomoći mojim saigračima. Nismo imali toliko asistencija, ne znam koliko, ali je kretanje lopte bilo dobro - dodaje Jokić. Na pitanje da li mu je bilo unapred u glavi da treba da bude agresivan, Jokić kratko odgovara - ne.

Luis Suarez pogođen iz snajpera na El Klasiku! (FOTO) (VIDEO)

- Dobro smo sprovodili plan u odbrani, bili smo visoko i agresivni na pik end rolu i terali smo njih da prave greške, čak i kad su pogodili nekoliko šuteva to su bili teški šutevi - objasnio je centar Nagetsa.

BONUS VIDEO: Milko Bjelica nakon meča sa Panatinaikosom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.