Bjelica nakon neuspeha protiv Panatinaikosa: Ja ovako nešto NISAM DOŽIVEO U KARIJERI! (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

4 utakmice, 7 dana, 6000 kilometara...

Bjelica nakon neuspeha protiv Panatinaikosa: Ja ovako nešto NISAM DOŽIVEO U KARIJERI! (VIDEO)

Imali smo dosta grešaka u odbrani, a i u napadu. Pogrešna rešenja, pogotovo na njihova preuzimanja, gde smo mogli možda pametnije da odigramo, između ostalog istakao je krilni igrač Zvezde

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde upisali su deveti poraz naspram pet pobeda u Evroligi ove sezone, a trijumf iz Pionira odneo je Panatinaikos sa 69:63.

Milko Bjelica nije pokazao igru kakvu ume, kao i čitava ekipa, a razlog za to je naveo žestok ritam, jer kako on kaže, tako nešto do sad u karijeri nije doživeo.

Feldin posle poraza od Panatinaikosa istakao glavni problem Zvezde koji je doveo do neuspeha! (VIDEO)

- Mislim da je umor faktor koji je doneo ovakav rezultat. Ja za karijeru nisam imao ovakav raspored. Sreća da su svi zdravi i spremni za nastavak - objasnio je Bjelica i istakao

- Imali smo dosta grešaka u odbrani, a i u napadu. Pogrešna rešenja, pogotovo na njihova preuzimanja, gde smo mogli možda pametnije da odigramo. Nismo imali dovoljno treninga da se dobro spremimo, pogotovo protiv ekipe koja je delovala svežije - rekao je krilni košarkaš Zvezde i osvrnuo se na suđenje.

- Bilo je tu guranja pod košem u poslednjoj deonici, nekih kontakata... Ali nije to presudno. Teško je i sudijama bilo u tim momentima da ocene, tako da je više na nama nego na bilo čemu drugom - rekao je Bjelica.

A evo šta je i Stefan Janković izjavio posle meča.

BONUS VIDEO: Podrška za igrače: Delije grmele posle poraza Zvezde od Panatinaikosa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.