ZVUČI KAO NAUČNA FANTASTIKA: Teodosiću se ovo nije dogodilo još od onog čuvenog meča protiv Partizana na fajnal-foru Evrolige! (VIDEO)
Foto: AP

Zaprepašćujući podatak

ZVUČI KAO NAUČNA FANTASTIKA: Teodosiću se ovo nije dogodilo još od onog čuvenog meča protiv Partizana na fajnal-foru Evrolige! (VIDEO)

Srpski reprezentativac je u noći između ponedeljka i utorka zabeležio učinak kakav od njega nikako nismo mogli da očekujemo

Objavljeno:

Miloš Teodosić se u noći između ponedeljka i utorka vratio na parket posle skoro dvomesečne pauze zbog povrede i njegov povratak je doneo pobedu Klipersima, koji su desetkovani povredama glavnih igrača.

VRATIO SE TEODOSIĆ, BOG KOŠARKE! Srbin doneo pobedu Klipersima u ludoj završnici, slavlje u Los Anđelesu! (VIDEO)

Srpski reprezentativac je za 21 minut na terenu postigao 12 poena, ali posebno se istakao u završnici meča kada je pogodio trojku kojom je presudio Reptorsima.

Ipak, ono što je svima upalo u oči kada su pogledali njegovu statistiku sa utakmice jeste što je u koloni gde se pišu asistencije kod njegovog imena stajala 0.

Ovo je podatak koji je zabezeknuo sve koji iole znaju ko je on, jer je opšte poznato da su asistencije, i to one iz reda neverovatnih i magičnih, njegov zaštitnu znak, a i dobro se zna da mnogo više voli da asistira nego da postiže poene.

Koliko je sve ovo neobično i čudno, govori i zaprepašćujući podatak da se njemu ovako nešto nije dogodilo čak sedam godina. A poslednji put kada se desilo igrao je protiv Partizana.

Da, to je bilo na meču polufinala na fajnal-foru Evrolige protiv Partizana 2010. godine, kada srpski reprezentativac nije uspeo da zabeleži nijednu asistenciju, ali je zato postigao 17 poena.

Crno-beli su tada poraženi od Olimpijakosa nakon produžetaka 83:80.

BONUS VIDEO: Miroslav Đukić uoči 156. Večitog derbija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.