ZVANIČNO: Crvena zvezda ima novo pojačanje! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

GOTOVO

ZVANIČNO: Crvena zvezda ima novo pojačanje! (FOTO)

Odmah nakon utakmice na kojoj je maltene stigao do dabl-dabl učinka...

Objavljeno: 20:11h

Košarkaš Mega Bemax-a, Dilan Enis, nastaviće karijeru u Crvenoj zvezdi, potvrdio je Miško Ražnatović na svom Tviter profilu!

Mladi košarkaš je u duelu sa Igokeom, koji je njegov dosadašnji tim dobio sa 89:82 na gostovanju Igokei, ubacio 11 poena uz sedam asistencija.

Kanadski bek jamajčanskog porekla je nakon okončanja studija na koledžu Oregon sa kojim je stigao i do F4 NCAA kao jedan od najboljih igrača tog programa, stigao u Megu čiji je bio lider u dosadašnjem toku ABA lige.

On je prosečno postizao 17.9 poena, uz 5.5 asistencija, 4.4 skoka i 2.3 asistencije. Trebalo bi istaći i da je Enis trenutno šesti najkorsniji igrač regionalnog takmičenja sa prosečnim indeksom korisnosti 19.27. Neposredno pre toga, na letnjoj ligi NBA nastupao je za ekipe Oklahomu i Golden Stejt.

Enis je sa ekipom sa Malog Kalemegdana potpisao ugovor na dve i po godine i staviće se na raspolaganje treneru Dušana Alimpijeviću po završetku tekućeg kola ABA lige.

BONUS VIDEO: GOOOOLLLL MARAKANA JE EKSPLODIRALA: Španski komentator je pola minuta urlao posle gola Srnića za trijumf Zvezde nad Kelnom!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.