Davidovac: Nikad se nisam osećao ovako! Hvala fudbalerima na podršci i znam da ličim na Prlainovića! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso

raste u pravog igrača!

Davidovac: Nikad se nisam osećao ovako! Hvala fudbalerima na podršci i znam da ličim na Prlainovića! (FOTO) (VIDEO)

Sigurno da smo na krilima pobede protiv Reala odigrali i današnji meč i siguran sam da ćemo dalje nastaviti u istom ritmu...

Objavljeno:

Košarkaši Zvezde ubedljivo su pobedili Efes u Pioniru 100:81, a Dejan Davidovac ponovo je bio odličan ubacivši 6 poena i sa 5 asistencija učestvovao u veoma važnoj pobedi svog tima.

KAKO POSLE DA NE OBOŽAVAJU ŠTIMCA?! Fešta u Pioniru: Centar Efesa pevao Zvezdine pesme sa Delijama! (VIDEO)

- Drago mi je što smo pobedili, kao što si rekao ovo je prava timska pobeda. Vratili smo se u Pionir posle dugo vremena navijači su nam puno značili kao što ste videli, uhvatili smo pobednički kolosek i to je bitno. Sledeći meč protiv Cibone je vrlo brzo i moramo maksimalno da se posvetimo toj utakmici - rekao je mladi košarkaš

foto: Dado Đilas

Da li vam je pomogla pobeda protiv Reala i dala samopouzdanja za nastavak sezone?

- Protiv Baskonije smo odigrali jednu bolju utakmicu u odnosu na prethodne, ali sigurno da smo na krilima pobede protiv Reala odigrali i današnji meč i siguran sam da ćemo dalje nastaviti u istom ritmu.

Fudbaleri su večeras bili u Pioniru i dočekani kao heroji posle sinoćnjeg uspeha, još jednom se pokazalo da ste velika porodica.

Podrška nam znači sa svih strana, velika je razlika između Arene i Pionira, i drago mi je što smo se vratili u ovu dvoranu. Čestitam fudbalerima na uspehu i hvala im na današnjoj podršci. Nižu se pobede i nas i fudbalera.

Davidovac je pokazao da može ozbiljno da se računa na njega u budućnosti. A koliko mu prijaju aplauzi sa tribina koje dobija sve češće, i kako se snalazi na mestu kreatora igre odgovorio je:

- Mnogo mi znače aplauzi koje dobijam, nikad se nisam osećao ovako kao sad. Dolazio sam da gledam i aplaudiram, a sada oni aplaudiraju meni. Pre početka sezone je bila priča da ću biti na pleju, tako da sam znao da ću igrati tu poziciju, a snalazim se uz pomoć saigrača.

Čuo sam za to poređenje sa Andrijom Prlainovićem - završava Davidovac uz osmeh

(U.M)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.