Ogrešili se o Bjelicu, ali dali priznanje Alimpijeviću: Igrali smo pametno, ovo je važan trijumf! (FOTO)
Foto: Fonet

ZASLUŽIO

Ogrešili se o Bjelicu, ali dali priznanje Alimpijeviću: Igrali smo pametno, ovo je važan trijumf! (FOTO)

Iako je bio ponajbolji igrač na terenu u Madridu, crnogorski reprezentativac nije uvršten u tim kola, ali zato je trener crveno-belih dobio laskavo priznanje!

Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević proglašen je za najboljeg u 10. kolu Evrolige posle velike pobede u Madridu nad Realom 87:83.

U obrazloženju odluke specijalizovanog sajta Eurohoops.net navodi se da je uprkos tome što se Zvezda ove sezone nalazi u donjem delu tabele, najmlađi trener u takmičenju napravio je veliko iznenađenje u Madridu odličnom timskom igrom.

Muslinova izjava posle žreba za Mundijal sumirala je sve što se dešava u srpskom fudbalu! (FOTO)

Za najkorisnijeg igrača runde proglašen je Nando De Kolo iz moskovskog CSKA, a pored njega u idealnoj petorci su Noris Kol (Makabi Tel Aviv), Aleksej Šved (Himki), Džejms Gist (Panatinaikos) i Vladimir Štimac (Efes).

foto: EPA/Andrej Cukić

Srpski centar je sa 19 poena i 10 skokova učestvovao u trijumfu Efesa nad milanskim Armanijem.

- Sjajan osećaj je pobediti tako veliki klub kao što je Real, na njegovom terenu u Madridu. Ovo je važan trijumf za nas jer smo imali loš period. Igrali smo pametno - rekao je Alimpijević odmah posle meča.

ALO ĆELAVI! Bogdan iz NBA poslao poruku Antiću zbog rušenja Reala, a Pero ga odgovorom OPASNO ISPROZIVAO! (FOTO) (VIDEO)

Zvezdin plejmejker Tejlor Ročesti, najefikasniji sa 18 poena, istakao je da se oseća fantastično.

- Bili smo gladni pobede posle nekoliko vezanih poraza. Došli smo ovde sa dosta samopouzdanja i bili pravi tim na terenu - poručio je Ročesti.

BONUS VIDEO: Simonović posle utakmice Srbija - Austrija

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.