Prošle godine ih je predvodio u bitke, a sada prvi put igra protiv njih! Šta je Džikić imao da kaže pred meč sa Partizanom? (FOTO)
Foto: Fonet

NEMA TAJNI

Prošle godine ih je predvodio u bitke, a sada prvi put igra protiv njih! Šta je Džikić imao da kaže pred meč sa Partizanom? (FOTO)

Meč u "Morači" biće odigran u subotu od 19 časova

Objavljeno: 16:11h

Trener Budućnosti Aleksandar Džikić prvi put će voditi ekipu protiv crno-belih od rastanka sa Partizanom prošlog leta. - Naš sledeći protivnik je vrlo kvalitetan, sigurno su u samom vrhu ABA, a i imali su prilike da iskoriste ovu pauzu da porade na unapređenju igre u odbrani, jer su napadački vrlo potentni, to su pokazali mnogo puta. Očekujemo i novitete, spremali smo se za njihove kombinovane odbrane - rekao je Džikić, objavljeno je na sajtu takmičenja.

Mirno li spavaš, Marijana Mateus? Lotar došao na žreb i parkirao AVION! (FOTO)

Meč u "Morači" biće odigran u subotu od 19 časova.

foto: Dragan Kadić

- Moraćemo da budemo vrlo koncentrisani u prvoj fazi njihovog napada, organizatori igre su vrlo agresivni pre nego što se postavi odbrana. Takođe, njihov prošli meč i 24 skoka u napadu su upozorenje. Bez obzira u kom sastavu ćemo biti, pokušaćemo da damo sve od sebe - rekao je Džikić.

Vazura objasnio zašto se dug Partizana nije mnogo smanjio za 3 godine i izneo kakav je plan prelaznog roka u Partizanu!

Podgorička ekipa je prva na tabeli sa samo jednim porazom od početka sezone, dok je Partizan peti sa skorom od pet pobeda i četiri poraza. - Oni su vrlo dobra ekipa, sam vrh ABA lige. Stabilizovali su se, igraju odlično u napadu. Mnogo je važno u kom ritmu će se igrati, i ko će ostvariti prednost u skoku - rekao je igrač Budućnosti Nikola Ivanović.

BONUS VIDEO: Mogu ja i pijan da igram fudbal! Loptu je redovno mašio, ali je zato nepogrešivo padao!

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.