Zagorac na predstavljanju u u najgorem timu ACB lige: Čim su me zvali, odmah sam prihvatio! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

srećno!

Zagorac na predstavljanju u u najgorem timu ACB lige: Čim su me zvali, odmah sam prihvatio! (VIDEO)

Zagorac, koji je otišao iz Memfisa pred početak NBA lige, ističe da mu igranje u španskom prvenstvu predstavlja veliki izazov

Objavljeno: 12:03h

Zagorac se dugo dovodio u vezu sa prelaskom u Partizan, čak i priznao da bi voleo da nosi dres kluba za koji navija, ali je potpisao jednoipogodišnji ugovor sa Betisom.

- Veoma sam srećan što sam u Betisu, čuo sam dobre stvari o klubu. Neki od mojih najboljih prijatelja su igrali ovde pre par godina i rekli su mi dobre stvari o Betisu i gradu, to mi je bilo dovoljno. Odmah sam prihvatio kada sam dobio ponudu - rekao je Zagorac na predstavljanju.

ALARMANTNO STANJE U PARTIZANU: Muta prinuđen da vrati igrača sa pozajmice!

Zagorac, koji je otišao iz Memfisa pred početak NBA lige, ističe da mu igranje u španskom prvenstvu predstavlja veliki izazov.

Bivši košarkaš Partizana potpisao za Cibonu! (VIDEO)

- Zbog visine mogu da pokrijem nekoliko pozicija, od dva do četiri. Pokušaći da pomognem timu u ostvarivanju ciljeva. Igrao sam ceo život u Srbiji, a onda sam kratko bio u SAD, tako da će mi Španija biti drugi put da nastupam izvan svoje zemlje. To je dobra prilika da vidim koliko mogu u jakom timu i ligi - istakao je naš mladi koparkaš.

Zagorac je iznenađen što Betis posle devet kola nema nijednu pobedu u ACB ligi.

- Bio sam iznenađen kad sam video rezultate. Ne sumnjam da će u narednom periodu biti bolji. Roster i kvalitet igrača to pokazuju, samo je pitanje vremena kada će doći pobeda - zaključio je Zagorac.

Ovaj 22-godišnji košarkaš u novom dresu debitovaće u subotu protiv Tenerifa u gostima.

BONUS VIDEO: Navijači Srbije na utakmici sa Gruzijom

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.