Rekli smo da je puklo u svlačionici, a ovo je cena! Mark Gasol smenio trenera Memfisa!
Foto: AP

prvi otkaz u sezoni

Rekli smo da je puklo u svlačionici, a ovo je cena! Mark Gasol smenio trenera Memfisa!

Dejvidu Fizdejlu se odluka, da ostavi najboljeg igrača ekipe na klupi u odlučujućim momentima poraza protiv Bruklina, se obila o glavu

Objavljeno:

U ponedeljak smo rekli da je u svlačionici Memfisa počelo da puca i to pre svega na relaciji najbolji igrač Mark Gasol - trener Dejvid Fizdejl, a ceh obično u tim situacijama plaća strateg.

Tako se i desilo samo dan kasnije, pošto su Grizlisi zvanično otpustili Fizdejla.

Osam poraza u nizu i odluka da u poslednjoj četvrtini meča protiv Bruklina ostavi Španca, koji je najbolji strelac, asistent i skakač ekipe, na klupi i to dok se utakmica odlučuje, došli su mu glave.

Odmah posle meča se mlađi od braće Gasol pobunio i jasno stavio do znanja da postoji neki problem između njih.

- Ovo je nešto novo za mene i ni malo mi se ne sviđa. Frustriran sam i povređen mnogo više nego što mogu da pokažem. Siguran sam da je znao da će najviše da me povredi tom odlukom - rekao je Gasol.

Odluka o smeni Fizdejla je iznenadila mnoge u NBA, pogotovo jer je došao pre nešto manje od godinu i po dana i imao učinak od 50 pobeda i 51 poraza, pa je reagovao čak i Stiv Ker, trener šampiona Voriorsa, ali i Lebron Džejms, koji je istakao da je zapanjen odlukom Grizlisa.

Dok ne budu angažovali novog šefa stručnog štaba, u Memfisu su se odlučili da ekipu povere Džej Bi BIkerstafu, dosadašnjem pomoćniku.

BONUS VIDEO: Navijači Srbije na utakmici sa Gruzijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.