KO JE PROKLEO KLIPERSE?! Grifinu stradalo koleno, pao mu saigrač na njega! Sasušeni Bobi gledao kako Dramond razvaljuje najbolji tim lige! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/G4NBAVideosHD

Pakao za riversa

KO JE PROKLEO KLIPERSE?! Grifinu stradalo koleno, pao mu saigrač na njega! Sasušeni Bobi gledao kako Dramond razvaljuje najbolji tim lige! (VIDEO)

Ekipa iz Los Anđelesa je sada doživela još jedan udarac na sve one silne povrede koje su im desetkovale ekipu

Objavljeno: 14:27h

I dok smo i dalje očarani Bogdanom Bogdanovićem i njegovim pobedničkim nastupom protiv vladajućeg šampiona, koga je srušio baš Srbin u poslednjim trenucima, bilo je još nekoliko veoma zanimljivih mečava.

BOGDAN SRUŠIO ŠAMPIONE!!! Srbin u poslednjim sekundama odlučio utakmicu protiv Golden Stejta! (VIDEO)

U Los Anđelesu je igran gradski derbi između Klipersa i Lejkersa, a slavili su domaći 120:115 i tako pokazali da se ponovo vraćaju na pobednički put s početka sezone, pošto su zabeležili i treću pobedu zaredom.

Međutim, malerozni Klipersi mogli bi ovu pobedu da plate još skuplje, jer postoji mogućnost da su sada ostali i bez Blejka Grifina, što je novi udarac s obzirom na to da do kraja sezone im neće igrati Beverli, da se ne zna kada će se vratiti Teodosić i Galinari je i dalje rovit i ne igra.

foto: AP

Najbolji igrač ekipe je otišao u svlačionicu nešto manje od 4 minuta pre kraja, nakon što je izvrnuo koleno na koje mu je prethodno pao saigrač Ostin Rivers posle jednog skoka. U utorak ide na dodatne preglede i tada će se znati kolika je težina povrede, ali kako i trener Dok Rivers kaže, nije delovalo dobro.

On je meč bio završio sa 26 poena i 11 skokova, ali prvo ime ove utakmice je bio VIlijams koji je ubacio "jezerdžijama" 42 poena, dok je 19 postigao Ostin Rivers.

U poraženim Lejkersima najbolji Koldvel-Poup sa 29 poena, a pratili su ga Ingram i Klarkson sa po 17. Samoproklamovano čudo od deteta Lonzo Bol je šutirao 1/7 iz igre za ukupno 3 poena, a zabeležio je i 7 asistencija i upravo je on bio umešan u momenat kada je povređen Grifin.

Nastavljaju se muke i patnja za Bobana Marjanovića, pošto je ponovo venuo i presedeo čitav meč Detroita, ali ovog puta trener Van Gandi ima opravdanje, a to je pobeda nad trenutno najboljim timom lige Bostonom 118:108.

Pistonsi su predvođeni Andreom Dramondom koji je postigao 26 poena i imao 22 skoka, naneli prvi poraz Seltiksima na njihovom terenu, još od prve utakmice u sezoni.

Dramondu su priskočili i Heris sa 31 poenom i Džekson sa 20, pa nije baš bilo ni mnogo pomoći za prilično neraspoložene "kelte" kod kojih su se istakli Smart sa 23 i Irving sa 18 poena i 9 asistencija.

Ako su klinci iz Filadelfije dobro pratili i bili dobri učenici, onda su svakako imali šta da nauče u duelu sa Lebronom Džejmsom, o tome kako se postaje vrhunski igrač i kako se stvara tim koji postaje dominantan u konferenciji, a s obzirom na potencijal koji imaju, Seventisiksersi bi to mogli da budu na istoku sa nekoliko godina.

Klivlend je na krilima "kralja Džejmsa" slavio u Filiju 113:91, a Lebron je meč završio sa 30 poena i 13 skokova uz 6 asistencija. Dvejn Vejd je dodao 15, a Džef Grin 14 uz 10 uhvaćenih lopti.

U timu poraženih opet je dominantan bio Embid sa 30 poena i 11 skokova, dok su ostali bili daleko ispod njega.

NBA, rezultati:

Filadelfija - Klivlend 91:113

Indijana - Orlando 121:109

Njujork - Portland 91:103

Boston - Detroit 108:118

Hjuston - Bruklin 117:103

San Antonio - Dalas 115:108

LA Klipers - LA Lejkers 120:115

Golden Stejt - Sakramento 106:110

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.