Klub koji Delije mrze iz dna duše želi Radonjića! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

velika želja

Klub koji Delije mrze iz dna duše želi Radonjića! (FOTO)

Videćemo da li će se ovo realizovati...

Objavljeno:

Dejan Radonjić, najtrofejniji stručnjak u istoriji Crvene zvezde, glavni je kandidat za mesto na klupi Galatasaraja, nezvanično saznaje Sport klub.

Turski velikan letos je za trenera imenovao Erman Kunter koji je prethodno radio u francuskom Le Manu, ali nije ostvario očekivane rezultate.

Otputovao za Istanbul! Birčević neće igrati za Srbiju! (FOTO)

Poraz od Trabzona naterao je upravu da razmišlja o novom treneru, ali Kunter je pod ugovorom i neće biti smenjen dok klub ne osigura zamenu.

Kako nezvanično saznaje Sport klub, Radonjić je prva opcija i najveća želja Galatasaraja, a ostaje jedino da 47-godišnji stručnjak kaže “da“.

foto: Dado Đilas

Radonjić je od 2005. do 2013. bio trener Budućnosti, kratko je bio selektor Crne Gore, a u Crvenoj zvezdi bio je od 2013.

Sa crveno-belima je po tri puta bio osvajač Jadranske lige i domaćeg prvenstva, pre dve sezone Zvezda se plasirala među osam timova u Evropi, a prošle je u poslednjem kolu ostala bez plasmana u četvrtfinale.

CRVENO-BELI NEMAJU NIŠTA PROTIV! Još jedan igrač Zvezde će igrati za reprezentaciju!

Galatasaraj se muči ove sezone, u nacionalnom šampionatu ima skor 3-4, a u Evrokupu ima samo jednu pobedu iz šest mečeva.

BONUS VIDEO: Danilo Pantić posle pobede nad Jang Bojsom

(Espreso.co.rs/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.