Sa kim će Zvezda u TOP 16: U Beograd stižu Bogdan, Željko, Duda, Đorđević...a i Saša Pavlović će ponovo pred Delije!

poznati protivnici

Sa kim će Zvezda u TOP 16: U Beograd stižu Bogdan, Željko, Duda, Đorđević...a i Saša Pavlović će ponovo pred Delije!

Poznati su svi protivnici crveno-belih u narednoj fazi Evrolige
Objavljeno: 23:06h

Košarkaši Crvene zvezde pobedom nad Bajern Minhenom obezbedili su plasman u TOP 16 fazu, a već su poznati i protivnici crveno-belih u ovoj fazi takmičenja. Beogradska ekipa odmeriće snage sa Fenerbahčeom Panatinaikosom, Darušafakom, Lokomotivom Kuban, Cedevitom, Unikaha i Efes Pilsenom.

Jelena Vučetić
Tako će crveno-beli ponovo odmeriti snage sa Fenerbahčeom, sa kojim su igrali grupnoj fazi, tu su još dva turska tima - Darušafaka, koji je debitant u elitnom takmičenju, kao i Anadolu Efes, koji sa klupe predvodi naš Dušan Ivković. Zanimljivi će biti i dueli sa još jednim ABAligašem - Cedevitom, kao i sa Lokomotivom Kuban sa kojom je Zvezda igrala u grupnoj fazi pre dve sezone.
Cedevita/Marin Sušić
Ipak, sigurno je da će najvreliji biti dueli sa Panatinakosom iz više razloga. Pored velikog rivalstva zbog dobrih odnosa sa Olimpijakosom, ove utakmice će biti zanimljive i zbog toga što će pred Delije morati da istrče nekadašnji igrači Partizana - Miroslav Raduljica, Aleksandar Đorđević i Saša Pavlović.
Ovog poslednjeg sigurno očekuje brutalan doček. Treba naglasiti i da će protiv Crvene zvezde igrati i španska Unikaha, za koju nastupaju naši Stefan Marković i Nemanja Nedović. Kao što već znate, Nedović je nekada bio član Crvene zvezde.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.