Prvo je bio san, a sada realnost: Zvezda srušila Bajern i plasirala se u TOP 16 Evrolige! (VIDEO)

GUDURIĆ HEROJ ISTORIJSKOG MEČA

Prvo je bio san, a sada realnost: Zvezda srušila Bajern i plasirala se u TOP 16 Evrolige! (VIDEO)

Crveno-beli su u prepunom "Pioniru" uz sjajnu podršku Delija došli do najbitnije pobede u sezoni, a savladan je Minhenski Bajern rezultatom 85:76
Objavljeno: 22:01h
Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su plasman u TOP 16 Evrolige! Dejana Radonjića savladali su u direktnom duelu za prolazak
Bajern sa 85:76 ( . Jako neizvesna završnica rešena
Marka Gudurića i Stefana Jovića minutu rešili pitanje Sa kim će Zvezda u TOP 16: Tu su Cedevita, Lokomotiva...a i Saša Pavlović će ponovo pred Delije!
Pred sam meč Svetislav Pešić je dobio ovacije i doček kakav će zauvek pamtiti crveno-bele do samog kraja susreta. Prva deonica je sjajno za srpski tim koji je istu rešio u svoju korist Gudurić se pretplatio na trojke od kojih ekspllodira Pionir! (VIDEO)
Toliki broj poena nije se dogodio u drugih 10 minuta, a Bajern se "trgnuo" Zvezdi koja je do tada bila nošena odličnom igrom Cirbesa, Simonovićem Milerom
Zbog čega Simonović i Miler ne mogu da promaše trojku? Cirbes poneo obruč kući! (VIDEO) Treća ćetvrtina bila je ubedljivo najgora za crveno-bele koji ne samo da su napravil već punih pet nisu uspeli da postignu koš. U tim publika je malo utihnula, a greške na terenu
Pešićev temperament mu ne dozvoljava da se ne raspravlja sa sudijom! Čak ni protiv Zvezde! (VIDEO) Poslednja deonica i drama. Marko Gudurić je trojkama i sjajnim prodorima Zvezde, i doneo neophodnu energiju čitavoj ekipi koja se "ohladila" očajne treće četvrtine. Bajern nije imao načina da jer je želja igrača i podrška publike preovladala.
Sve stvari pre, za vreme, i posle utakmice Espreso.co.rs! KONAČAN REZULTAT 85:76!
Printscreen/Sportklub
TROJKA STEFANA JOVIĆA ZA TRIJUMF! ZVEZDA JE U TOP16! 81:74! KVINSI MILER JE POGODIO TROJKU NA 48 SEKUNDI DO KRAJA! Cirbes je otišao na liniju slobodnih bacanja, još 1:30 do kraja meča! Realizovao je oba! Branko Lazić je na 2:17 do kraja utakmice dobio nesportsku grešku! 76:73 - Haos na terenu, niz grešaka, ludilo od završnice u "Pioniru" uspešno pogodio koš i ovo je prednost koja može da "prelomi" meč.
74:73 - Gudurić je čovek koji u ovim momentima donosi veliku razliku čak 16 poena. 64:67 - Jović je pogodio trojku sa preko 8 metara i moguće je da će to upravo U narednom napadu Gudurić je uz faul uspeo da pogodi trojku crveno-belima! 56:65 - Ovim rezultatom se ulazi u posledn prednost protivnika.
Espreso.co.rs
52:59 - Najviše zahvaljujući faulovima i greškama u odbrani, Bajern deonice, što je nateralo Radonjića da reaguje Zvezde. 50:53 - Otišli su Bavarci i na "+5", u jednom momentu Rajan Tompson 46:48 - Jako loše su otvorili drugo poluvreme crveno-beli koji su napravili realizacija iz igre je katastrofalna.
Espreso.co.rs
46:43 - Simonović i Renfro su poenima otvorili treću deonicu da dobaci do koša pri šutu za tri. POČELO JE DRUGO POLUVREME! Zanimljivo je da Vilijams nije imao niti jednu asistenciju sedam Sva dešavanja pre, za vreme i posle utakmice Espreso.co.rs!
Printscreen/Sportklub
44:40 - KRAJ PRVOG POLUVREMENA 40:35 - Sa obe strane pljušte poeni, Kvinsi Miler i Gudurić prve deonice nije ponovila. 36:28 - TROJKA GUDURIĆA se na rešenje koje je uspelo!
31:26 - Zvezda je u drugoj deonici bez poena, dok je Bajern prednosti 31:20 - Ovim rezultatom je završena prva četvrtina Milera Simonovića Savanovića 29:18 - Malo su popustili crveno-beli, a za to je "najzaslužniji" 3/4 za tri poena. Cirbes dominira na parketu.
23:10 - Brajant je kod Bavaraca uspeo da pogodi trojku, Zvezda napravila prvi prve deonice, a Simonović drugim šutem iza linije 6,75 oduševio navijače. Savanović
Espreso.co.rs
13:5 - Prvo sjajna banana Kvinsija Milera a onda i trojka Marka Simonovića pitanja pre ovog meča. Sledeći napad Bajern nije iskoristio, što je nateralo Pešića da zatraži hitan tajm-aut. 2:2 - U prvom napadu malo su se unervozili crveno-beli i nisu iskoristili šut meču postigao Tompson iz Bajerna Lazić sa linije slobodnoh bacanja,
19:00 - Sve je spremno!!!
Espreso.co.rs
18:55 - Igrači su predstavljeni, i ostalo je još samo
18:50 - Ovako je izgledala atmosfera u "Pioniru"
Posted by Espreso Sport on Friday, December 18, 2015
18:40 - Štimac je veče pre ovog duela iskoristio priliku 18:30 - Atmosfera je žestoka
Espreso.co.rs
18:20 - Manje od sat vremena do utakmice
18:10 - Ovako je protekao prvi meč dveju ekipa 90:79.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.