PAKLEN JE, BRE: Beli skroman i tih, iako je on prekinuo crni niz Minesote protiv Sparsa, pa je zato morao da reaguje saigrač! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/FOX Sports North

Navikli smo da bude povučen

PAKLEN JE, BRE: Beli skroman i tih, iako je on prekinuo crni niz Minesote protiv Sparsa, pa je zato morao da reaguje saigrač! (VIDEO)

Srpski košarkaš je bio okružen pripadnicima "sedme sile" koji su njega prepoznali kao igrača koji je odlučio utakmicu

Objavljeno:

Možda se to nije videlo po krajnjoj statistici i broju postignutih poena, ali Nemanja Bjelica je odigrao možda i najkvalitetniji meč ove sezone za Minesotu.

SJAJNI BJELICA SPUSTIO RAMPU "LUDOM SRBINU": Nemanja srušio Sparse! Bogdan doživeo najgori poraz u karijeri! (VIDEO)

Upravo srpski košarkaš je bio taj "x-faktor" koji je pogurao "vukove" ka prvoj pobedi nad San Antonijom posle više od 10 međusobnih mečeva.

- Dobar je osećaj pobediti, pogotovo jer ih nismo pobedili 12 mečeva zaredom. Sjajno je pobediti jedan od najboljih timova u ligi. Samo moramo da nastavimo da se trudimo da pobeđujemo u svakom meču - rekao je Bjelica posle meča i dodao da su svi igrači sa klupe značajno doprineli.

KAKO DA NE ISKIDA "MAMUZE": Zbog ove preslatke fotke je Bjelica bio tako inspirisan protiv San Antonija! (FOTO)

foto: Fonetap

- Znali smo da će i protiv nas igrati kao što su igrali u prethodnom meču s Dalasom. Mi smo krenuli dobro. Igrači koji su ušli sa klupe su odradili sjajan posao i uneli dodatnu energiju, ali to je naš posao. Kada ne ide starterima, mi moramo da iskočimo i damo sve od sebe.

Novinare je zanimalo i kako je ekipa uspela da veže 12 uzastopnih pogodaka u trećoj četvrtini.

- U tom periodu smo igrali odličnu odbranu, lopta nam je imala odličan protok. Dobro se znamo, svako zna šta treba da radi, ali posle odlične odbrane je mnogo lakše dati koš - rekao je Bjelica.

Pohvale na njegov račun stigle su posle meča i od saigrača Tadža Gibsona, koji je samo potvrdio mišljenje svih da je Bjelica bio taj koji je presudio Sparsima.

- Naši momci sa klupe su igrali sjajno. Beli, Baz su igrali sjajno, odlični su bili i u odbrani. Beli je odigrao paklenu utakmicu - rekao je između ostalog o srpskom reprezentativcu Gibson.

BONUS VIDEO: Milko Bjelica posle poraza od CSKA

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.