Alimpijević: Hvala navijačima! Ubili su nam samopouzdanje u prvom poluvremenu! (FOTO)
Foto: Beta

NEZADOVOLJSTVo...

Alimpijević: Hvala navijačima! Ubili su nam samopouzdanje u prvom poluvremenu! (FOTO)

- Ono što mi moramo da uradimo je da izađemo iz ove serije i da se podignemo onako kako smo to znali. Posle Olimpijakosa nas očekuje Zadar. Za nas je ABA liga prioritet - istakao je trener crveno-belih posle poraza od

Objavljeno: 21:42h

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević nije mogao da bude zadovoljan utakmicom sa CSKA.

- Ubili su nam samopouzdanje ogromnom agresivnošću u prvom poluvremenu. Imali ste prilike da vidite na delu tim koji će gotovo izvesno završiti na fajnal-foru. Imali smo više problema u napadu nego u odbrani. igrali smo onoliko koliko smo mogli da igramo, koliko nam je dopušteno. Preterani respekt uticao je na naše samopouzdanje, omašili smo 10 slobodnih bacanja, 20 trojki, 26 šuteva za dva, čini mi se. Igrate protiv ekipe koja Teodosića zameni sa Rodrigezom i nema tu nekog velikog minusa - rekao je.

Nemile scene u Areni! Akteri su bili navijači CSKA i ljudi iz Zvezde! (FOTO)

Crveno-bele čekaju veliki izazovi u nastavku...

- Ono što mi moramo da uradimo je da izađemo iz ove serije i da se podignemo onako kako smo to znali. Posle Olimpijakosa nas očekuje Zadar. Za nas je ABA liga prioritet.

Arena nije bila puna, ali podrška nije izostala.

- Zahvaljujem se navijačima na podršci i žao mi je što su imali prilike da gledaju ovako loš dan - istakao je Alimpijević i dodao.

Do sada je bio Matijas Lesor, a sada je POSTER LESOR! (VIDEO)

- Odigrali smo slabu utakmicu i mislim da smo i pored njihovog kvaliteta imali jako loš dan. Nije svaki put protivnik kriv. Razumem potrebu da se nađe krivac, pa bio to i stručni štab - dodao je.

BONUS VIDEO: Pero Antić posle debakla od CSKA

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.