NURKIĆ ZNA JOKIĆA U DUŠU: Znao sam šta tačno kako će da igra!
Foto: Fonetap

stari znanci

NURKIĆ ZNA JOKIĆA U DUŠU: Znao sam šta tačno kako će da igra!

Centar iz Tuzle je izašao kao pobednik u duelu sa nekadašnjim saigračem

Objavljeno:

Pamtiće Nikola Jokić sudar sa nekadašnjim saigračem Jusufom Nurkićem. Srpski centar je odigrao jedan od svojih najgorih mečeva u NBA u poslednje dve sezone.

SRBI ODAVNO NISU IMALI OVAKVO VEČE U NBA LIGI: Sigurni smo da se više nikada neće ponoviti! (VIDEO)

Uklopio se u potpuno sivilo svoje ekipe koja je ubedljivo poražena od Portlanda, a potpuno ga je zaustavio njegov nekadašnji partner pod košem Nagetsa.

foto: Reuters

- Možda nisam bio dovoljno agresivan, ali oni su dobri defanzivno. Oni su odlična ekipa, zato su i bili u plej-ofu prošle sezone - kratak je bio komentar Jokića posle utakmice.

Sa druge strane, Nurkić je naravno blistao od sreće jer se još jednom osvetio nekadašnjem timu koji ga se odrekao upravo zbog Srbina, sa kojim je ostao dobar prijatelj.

foto: Reuters

- Denverov napad je odličan, ali naša odbrana je bolja. Uradili smo odličan posao, hteli smo pobedu i samo to je bilo bitno. Vodili smo i sa 20 poena razlike, nisam morao da forsiram, dobro je kada pobedite kod kuće, hvala navijačima. Nisam mnogo zaustavio Jokića, on je sjajan igrač. Samo sam igrao odbranu, dobro ga znam, znao sam tačno kako će da igra. Nije bila ovo loša utakmica za njega, imao je nekoliko sjajnih utakmica ove sezone, ali ne radi se o njemu nego o nama. Važno je što smo igrali timsku odbranu. Imali smo uspone i padove, ali pokušavamo da budemo konzistentni - poručio je gorostas iz Tuzle.

BONUS VIDEO: Vujadin Savić luduje sa Delijama u Pioniru

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.