NBA igrač sam porodio svoju verenicu u kupatilu, a zgranućete se kad čujete kako je presekao pupčanu vrpcu (FOTO)

Heroj svoje porodice

NBA igrač sam porodio svoju verenicu u kupatilu, a zgranućete se kad čujete kako je presekao pupčanu vrpcu (FOTO)

Iman Šampert je pomogao svojoj supruzi da se porodi u njihovoj kući, jer je porođaj već odavno bio počeo kada je ona primetila da je krenula bebina glava da izlazi
Objavljeno: 10:45h

Košarkaš Klivlenda, Iman Šampert, postao je otac u sredu i to tako što je sam porodio svoju suprugu u toaletu njihove kuće. Prema rečima njegove supruge koja je srećnu vest podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, porođaj je počeo neočekivano u jutarnjim satima, a ona nije bila svesna da su kontrakcije već poodavno bile počele. Dok su shvatili šta se događa, već je bilo vreme da beba dođe na ovaj svet, ali na sreću njen suprug je znao šta da radi u tom trenutku, iako nije prošao nikakvu medicinsku obuku.

- Jutros oko 6:42, u našem kupatilu, Džuni je odlučila da po prvi put udahne u ovom svetu. Došla je kao divno iznenađenje za sve! Nisam znala da je porođaj počeo dok glava nije krenula bilo je potrebno nekoliko guranja sa mojim verenikom koji je glumio doktora i ona je došla na ovaj svet u njegove ruke. - Sa očima punim suza i jedva uspevajući da komunicira sa dežurnima u Urgentnom centru, on je vezao žicu svojih slušalica oko pupčane vrpce i pet minuta kasnije stigla je i Hitna pomoć, odmah je otvorila svoje oči i zaplakala. Predao mi ju je obmotanu peškirom i obrisao njeno lice kako bih mogla da je vidim. Oduvala je Božić - napisala je na svom Instagramu Šampertova verenica Tijana Tejlor.

A photo posted by Jimmy Neutch (@teyanataylor) on


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.