DRAMA OKO ZAGORCA: Potpisao je ili nije? Za koga? Partizan, Bešiktaš ili nekog skroz trećeg?
Foto: Beta/Ivica Veselinov

šta je tu istina?!

DRAMA OKO ZAGORCA: Potpisao je ili nije? Za koga? Partizan, Bešiktaš ili nekog skroz trećeg?

Različite i oprečne informacije su se pojavile u razmaku od dvadesetak minuta, a evo šta je njegov menadžer Miško Ražnatović poručio za Espreso o tome

Objavljeno: 14:31h

Mnogo mnogo oprečnih informacija i poluinformacija pojavilo se u razmaku od samo desetak minuta oko Radeta Zagorca.

Saga oko njegovog novog kluba posle otkaza koji je dobio u Memfisu pred početak NBA sezone traje već nedeljama, a i sad je čini se još više zamršenija.

Interesovanja za njega ima, a najviše se pominju srpski klubovi Crvena zvezda i Partizan, ali čini se da su crveno-beli odustali od njega.

foto: Saša Pavlić Koky

S druge strane, u ponedeljak oko podneva Espreso je dobio informaciju da je krilni košarkaš potpisao dvogodišnji ugovor s Partizanom, da bi onda samo desetak minuta kasnije stigla nova informacija da je ipak potpisao za Bešiktaš.

Kontaktirali smo njegovog menadžeraMiška Ražnatovića, koji nam je kratko poručio da njegov klijent još nije potpisao ni za jedan klub i tako demantovao obe informacije koje su se pojavile.

foto: Fonet/Filip Plavčić

U međuvremenu, kako smo nezvanično saznali iz Partizana, posle teškog pregovaranja, crno-beli su odlučili da ga dovedu samo pod jednim uslovom, a to je da potpiše ugovor na tri godine.

U međuvremenu, od strane Ražnatovića imali su ponudu za drugačiju vrstu dogovora, koju su čelnici crno-belih kategorično odbili i odlučili da ostanu pri svom stavu oko višegodišnjeg ugovora.

Šta će se na kraju desiti? Moraćemo da sačekamo bar još nekoliko dana...

BONUS VIDEO: Navijači u Pioniru ubacuju tvrde predmete na teren

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.