Boban Marjanović - ko je to? Doduše, i bez njega Detroit gazi... Boston je sila ove sezone (VIDEO)
Foto: Fonet

NBA

Boban Marjanović - ko je to? Doduše, i bez njega Detroit gazi... Boston je sila ove sezone (VIDEO)

Na nesreću navijača Seltiksa, povredio se Kajri Irving!

Objavljeno: 09:43h

Detroitu ne treba zaboravljeni Boban Marjanović, pošto su Pistonsi upisali i devetu pobedu iz 12 utakmica na početku nove NBA sezone, rezultatom 111:104 nad Atlantom.

Dramond igra fantastično, 16 poena, 20 skokova i 7 asistencija (što mu je rekord karijere) bilo je dovoljno da Detroit dobije slabu Atlantu, iako su u drugom poluvremenu bili na dobro putu da izgube utakmicu. Nije ni čudo što Boban ne dobija priliku, kada gorostas iz SAD igra ovakvu sezonu i zbog njega Detroit ima najbolji start u deceniji.

ONA JE NIKOLIN GLAVNI ULTRAS: Razlog za Jokićevu odličnu formu pronašli smo na tribini! (VIDEO)

Boston ne namerava da stane, dva startna poraza, posledica horor povrede Hejvarda, a onda jedanaest pobeda u nizu. Noćas su iščeprkali trijumf u Severnoj Karolini nad Šarlotom rezultatom 90:87 iako su u prvoj četvrtini postigli 11 poena i imali minus 16 na poluvremenu.

Velika poslednja četvrtina je pokrenula stvari. Uz Hejvorda, nije bilo Horforda, ali u drugom minutu se povredio i Irving, saigrač Bejns ga je udario laktom, pa se Kajri nije ni vraćao na teren. I takav Boston bez svojih ključnih adudta dobio je meč, Tejtum i Larkin su postigli po 16 poena, Rozije je dodao 15, herojska pobeda "Kelta".

Rezultati: Portland - Bruklin 97:101 Juta - Majami 74:84 Oklahoma - LA Klipers 120:111 San Antonio - Milvoki 87:94 Čikago - Indijana 87:105 Šarlot - Boston 87:90 Detroit - Atlanta 111:104 Feniks - Orlando 112:128

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.