BEOGRAD CENTAR EVROPSKE KOŠARKE: Obezbeđen novac za osvetljenje i kockasti semafor na vrhu Arene za fajnal-for Evrolige!
Foto: Fonet

uslovi će biti ispunjeni

BEOGRAD CENTAR EVROPSKE KOŠARKE: Obezbeđen novac za osvetljenje i kockasti semafor na vrhu Arene za fajnal-for Evrolige!

Siniša Mali je poručio da će se srpska prestonica pokazati još jednom kao sjajan organizator sportskih događaja i manifestacija

Objavljeno:

Druga sednica Organizacionog odbora završnog košarkaškog turnira Evrolige "Fajnal-for 2018", održana je u Starom dvoru.

Njoj predsedavao gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Sednici su prisustvovali i predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović, v. d. gradskog sekretara za sport i omladinu Zoran Jovanović. Gradonačelnik Mali istakao je da će Beograd za vreme održavanja "Fajnal fora" biti centar evropske, ali i svetske košarke i podsetio da će to biti najveća sportska manifestacija u našem gradu sledeće godine.

foto: Fonet

- Fajnal-for je sportska manifestacija od velikog značaja i sjajna prilika za promociju grada Beograda, ali i cele Srbije. Imamo i tehničke i organizacione sposobnosti za organizovanje najvećih sportskih takmičenja i uveren sam da će se Beograd još jednom pokazati kao odličan domaćin i sjajan organizator sportskih takmičenja - rekao je gradonačelnik. Mali je naveo i da se tokom "Fajnal-fora" očekuje veliki broj turista u Beogradu, koji će tada biti "centar košarkaškog sveta". Gradonačelnik je rekao i da su obezbeđena sredstva da u Areni "Beograd", u kojoj će se turnir održati, bude postavljeno adekvatno osvetljenje i ozvučenje, kao i centralni viseći semafor - medijska kocka, iznad terena. Ugovorom između Grada Beograda i kompanije Euroleague Ventures S.A, koji je potpisan 2016, Grad Beograd je postao organizator 17. završnog turnira Evrolige. Turnir će biti održan od 18. do 20. maja 2018. godine.

BONUS VIDEO: Gudelj baca dres klincu, odrasli čovek mu ga oteo

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.