Jokić ispričao šta se desilo između njega i Karmela Entonija posle njegovog koša u finišu meča! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Harrison Wind

falilo mu preciznosti

Jokić ispričao šta se desilo između njega i Karmela Entonija posle njegovog koša u finišu meča! (VIDEO)

Srpski as nije zadovoljan kako je odigrao, ali ističe da je pobeda najbitnija

Objavljeno:

Nikola Jokić nije ponovio partiju kao što je imao protiv Bruklina, ali je svejedno bio sjajan i u meču protiv Oklahome i bio takoreći čovek odluke u pobedi Denvera.

Srpski košarkaš je zabeležio novi dabl-dabl učinak sa 15 poena i 11 skokova uz 3 asistencije, a nedostajalo mu je samo još malo više preciznosti u šutu da bi opet bio to pravi onaj učinak.

- Ova pobeda je proizvod timskog rada. Odigrali smo prilično loše prvu četvrtinu, tačnije prvo poluvreme. Oni su imali mnogo ofanzivnih skokova i mnogo ukrdenih lopti. Ali smo potom mi postali agresivni, parirali smo im u fizikalijama i u poslednjim minutima smo imali dobru egzekuciju, Emanuel nas je vodio celu utakmicu, ali je svaki igrač doprineo i to je dobro - rekao je Jokić posle meča.

Nije bio Srbin zadovoljan svojom igrom na ovom meču, posebno u prvoj polovini utakmice.

foto: Reuters

- Ne znam šta mi je bilo u prvom poluvremenu. Nisam bio u ritmu, nisam mogao da pogodim šuteve, ali je Mejson (Plamli) ušao umesto mene i odigrao je vrlo dobro - samokritičan je bio Jokić.

Novinare je zanimala i jedna situacija sa meča kada je posle jednog ofanzivnog skoka i poena nešto rekao Karmelu Entoniju.

foto: AP

- Ma, mislio sam da je bio faul, pa sam se obraćao sudijama. Nisam njemu ništa rekao - razrešio je misteriju Jokić.

I za kraj poručio da mu se sviđa kako ekipa igra timski.

- Zaista kao tim igramo dobro. Izlazimo svi zajedno, to se videlo u drugom poluvremenu i pobedili smo. Da, prošle godine smo izgubili ovakvu utakmicu od njih kada je Vestbruk pogodio šut u poslednjoj sekundi. Prošle godine smo u svakom meču bili blizu, ali nikako nismo uspevali da napravimo taj poslednji korak do pobede, ali ovo je bila naša utakmica.

BONUS VIDEO: Milko Bjelica posle sjajne partije u Večitom derbiju!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.