Štimac ponovo nezaustavljiv! Micić razigravao saigrače u pobedi nad Milanom, CSKA bolji od Valensije, a Makabi od Reala! (VIDEO)
Foto: Reuters

EVROLIGA, 6. KOLO

Štimac ponovo nezaustavljiv! Micić razigravao saigrače u pobedi nad Milanom, CSKA bolji od Valensije, a Makabi od Reala! (VIDEO)

Nije uspevala Valensija da parira domaćinima...

Objavljeno: 22:58h

Košarkaši CSKA iz Moskve savladali su u Rusiji ekipu Valensije rezultatom 94:67

Gosti su bolje otvorili meč, poveli na startu, ali CSKA je brzo napravio seriju i vratili rezultat na početak utakmice.

KO KOGA OVDE PRAVI LUDIM? Reprezentacija Srbije ipak ne može da računa na tri veoma važna igrača za mečeve kvalifikacija! (FOTO)

Đoan Plaza tačno zna od koga preti najveća opasnost iz redova Zvezde! (FOTO)

Moskovljani dolaze do pet poena prednosti pred odlazak na pauzu od 15 minuta, a već na samom startu treće četvrtine serijom 7-0 dolaze do +12.

Nije uspevala Valensija da parira domaćinima, koji ubrzo stižu i do 18 poena viška, sve je manje više bilo jasno već u drugoj polovini treće četvrtine. Do kraja su košarkaši ruskog tima lako održavali veliku prednost, te su zasluženo slavili.

foto: Fonetap

De Kolo je i ovaj meč počeo sa klupe, a završio ga je sa 23 poena. Pratili su ga Kori Higins sa 16 poena.

U ekipi Valensije 12 poena Plajsa, po 11 su dodali San Emeterio i Dubljević.

foto: Filip Plavčić

Košarkaši Makabija pobedili su u Tel Avivu u velikom evropskom klasiku madridski Real sa 90:83 u utakmici šestog kola Evrolige i upisali drugi uzastopni trijumf u elitnom takmičenju.

Najzaslužniji za pobedu Makabija bio je raspoloženi Dešon Tomas sa 21 poenom i pet skokova, Majkl Rol je na to dopisao još 16 poena, a bivši član FMP-a i Crvene zvezde, Džona Bolden dodao je osam poena.

Kraljevskom klubu nije pomogla ni još jedna dobra partija supertalentovanog Luke Dončića koji je ubacio 19 poena, podelio i uhvatio po šest lopti. Pratio ga je Entoni Rendolf sa 13 poena i devet skokova.

foto: Fonet

Košarkaši Žalgirisa pobedili su Olimpiju iz Milana sa čak 32 poena razlike - 94:62.

Svi košarkaši litvanskog tima su se upisali u strelce, čak šestorica su bili dvocifreni, zanimljivo je da je Jankunas bio najefikasniji sa 13 poena, a najbolji asistent na utakmici bio je reprezentativac Srbije Vasilije Micić sa sedam asistencija za samo 15 minuta u igri.

Vasa je ubacio tri poena, imao pet skokova i jednu krađu. Kod poraženih gostiju najefikasniji Gaudlok sa 13 poena, Tiodor je ubacio 11, a naš Vladimir Micov 7.

foto: Printscreen/Instagram/kosarkanadlanu

Efes je upisao tek prvu pobedu u evroligaškoj sezoni, a u Barseloni su pobedili istoimenu ekipu rezultatom 89:85.

Ekipa turskog tima odigrala je sjajan meč, naš Vladimir Štimac je izuzetnu utakmicu završio sa čak 22 poena i 8 skokova. Ledo i Mek Olum su postigli po 21 poen.

Serafin je u Barseloni bio najefikasniji sa 16 postignutih poena.

Evroliga, 6. kolo:

Četvrtak

CSKA - Valensija 94:67 Makabi Real Madrid 90:83

Milano - Žalgiris 62:94

Barselona - Efes 85:89

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.