KO KOGA OVDE PRAVI LUDIM? Reprezentacija Srbije ipak ne može da računa na tri veoma važna igrača za mečeve kvalifikacija! (FOTO)
Foto: AP

NISU DOBILI DOZVOLU

KO KOGA OVDE PRAVI LUDIM? Reprezentacija Srbije ipak ne može da računa na tri veoma važna igrača za mečeve kvalifikacija! (FOTO)

Ne znamo šta nas čeka kad se vratimo ovde i na koji bi način bio sankcionisan naš odlazak da igramo za reprezentaciju...

Objavljeno:

Pre neki dan je plasirana informacija da će srpski trio iz Malage igrati u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Ipak, Dragan Milosavljević, Nemanja Nedović i Dejan Musli neće dobiti dozvolu da napuste klub i igraju za reprezentaciju, što je potvrdio Milosavljević u razgovoru za "Sport klub".

BOGDAN O PRILAGOĐAVANJU: Ima ta jedna stvar na koju mora što pre da se navikne!

- Svako bi voleo da igra za reprezentaciju, velika bi nam čast bila naravno. Ipak, malo je komplikovano… Unikaha nas baš nije pustila – njihovo mišljenje jeste da ne mogu da nas zadrže, ali da će biti sankcionisano ako odemo. Ne znamo šta nas čeka kad se vratimo ovde i na koji bi način bio sankcionisan naš odlazak da igramo za reprezentaciju, to nam nisu rekli - rekao je Dragan Milosavljević za "Sport klub".

foto: Dado Đilas

- U nezgodnoj smo situaciji i, pravo da ti kažem, ne znam šta ćemo i kako ćemo. Voleli bismo da dođemo, ali dezinformacija je da nas je klub pustio -istakao je Milosavljević.

BONUS VIDEO: Tejlor Ročesti i Matijas Lesor posle prve pobede u derbiju

(Espreso.co.rs/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.