PUSTILI SU BOBANA DA IGRA I BOBAN JE GRMEO! Detroit razbio Indijanu, hoćemo još! (VIDEO)
Foto: Fonetap

nba liga

PUSTILI SU BOBANA DA IGRA I BOBAN JE GRMEO! Detroit razbio Indijanu, hoćemo još! (VIDEO)

Srbin je sinoć postigao onoliko poena koliko je minuta igrao

Objavljeno:

Boban Marjanović je sinoć dobio šansu u timu Detroita, doduše na kašičicu, ali pokazao je da može da doprinese pobedi svog tima, i da mu je mesto u startnoj petorci bilo kog tima u NBA ligi.

Detroit je sinoć posle slabog starta razbio Indijana Pejserse i sada ima skor od 8-3. Nadamo se da će minuti koje je sinoć Bobi dobio, i opravdao ih skokovima u napadu i veoma bitnim poenima, kojima su se Pistonsi vratili u igru, značiti i više minuta u nastavku sezone.

Pistonsi su utakmicu dobili sa 114:97, i zabeležili 6. pobedu u 7 poslednjih utakmica, a predvodili su ih Tobajas Heris sa 23 poena i Andre Dramond sa 14 poena i 21 skokom.

Kod Pejsersa, koji su se dobro držali u prvom poluvremenu, kad su vodili i dvocifreno, najbolji je bio Viktor Oladipo sa 21 poenom, a Al Džeferson je dodao 19.

Evo i Bobanove partije:

Orlando je kod kuće dobio Njujork sa 112:99, a predvodio ih je Nikola Vučević sa 24 poena. Svi starteri su odigrali odlično za Medžik, pa je Elfrid Pejton, koji se vratio posle povrede, imao 11 poena i 11 asistencija, Evan Furnije 23 poena a Aron Gordon 21 poen.

Njujork, bez Kristapsa Porzingisa (povreda lakta) je zavisio od odbrane, koja im nije radila protiv šuterski odličnog Orlanda, a najbolji kod njih je bio Tim Hardavej Junior sa 26 poena.

Boston je ubedljivo dobio Lejkerse sa 107:96, zaslugom Erona Bejnsa (21 poen) i Kajrija Irvinga (19) poena, koji su bili dovoljni da prevaziđu povrede Ala Horforda i Džejsona Tejtuma.

Boston posle ove pobede ima skor od 10-2, a možemo samo da zamislimo kako bi igrao tim koji je na početku sezone izgubio Gordona Hejvorda, da je kompletan.

Kod Lejkersa su nešto pokušavali Brendon Ingram i Džordan Klarkson, sa po 18 poena, a dobar je bio i Džulijus Rendl, sa 16 poena i 12 skokova.

Lonzo Bol je doprineo pobedi Seltiksa sa šutem iz igre 4-15 i dve izgubljene lopte (postigao je 9 poena na ovoj utakmici).

Goran Dragić je sa 29 poena, 9 skokova i 4 asistencije predvodio Majami do pobede nad Finiksom od 126:115.

Hasan Vajtsajd je bio dobar "saučesnik" sa 23 poena i 10 skokova, a kod Sansa Devin Buker je dao 30 poena.

U poslednjoj utakmici večeri Golden Stejt je razmontirao Minesotu Nemanje Bjelice sa 125:101.

Kod pobednika najefikasniji su bili Klej Tompson sa 28 poena i Stef Kari sa 22, a kod Vukova Endrju Vigins sa 17.

Naš Nemanja Bjelica je igrao 14 minuta i zabeležio 3 poena, po skok, asistenciju i ukradenu loptu (šutirao je 1-3 trojke, ukupno 1-4).

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.