Radonjić pred utakmicu sezone: Da nam je neko ponudio ovakav scenario...

veruje u pobedu

Radonjić pred utakmicu sezone: Da nam je neko ponudio ovakav scenario...

Trener Crvene zvezde je optimista kada je u pitanju meč sa Bajern Minhenom
Objavljeno: 14:56h

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je uveren u pobedu protiv Bajerna i plasman u Top 16 fazu Evrolige u atmosferi koja će se prepričavati danima. - Da nam je neko ponudio ovakav scenario, da pobedimo Bajern pred našim navijačima za prolazak dalje, oberučku bismo tu ponudu prihvatili. Bilo je mnogo nepoverenja da li ćemo uopšte doći u ovu situaciju, a o snazi naše grupe najbolje govori podatak da se 13 od 16 učesnika već zna, plus Makabi ili Darušafaka i dva iz naše grupe koja se čekaju - izjavio je Radonjić na konferenciji za medije u dvorani Pionir.

Saša Pavlić Koky
On je dodao da ekipa mora da odigra jako i čvrsto, jer je Bajern iskusan i kvalitetan tim što je dokazao ubedljivom pobedom protiv Himkija u Rusiji, Strazbura u Francuskoj i nesrećnim porazom od Reala u Madridu. - Moramo da budemo odgovorni u odbrani, pametni u napadu, uz maksimalnu podršku sa tribina. Huk sa tribina da ne prestaje svih 40 minuta, kao protiv Reala i Himkija. Znamo da nam neće biti lako da ispunimo zadatak - naveo je Radonjić.
Saša Pavlić Koky
Kada je u pitanju nastup Marka Simonovića, strateg kluba sa Malog Kalemegdana je rekao da je njegov nastup neizvestan Utakmica 10. kola A grupe Evrolige između Crvene zvezde i Bajerna igra se u petak od 19 sati u dvorani Pionir. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.