Baja otpevao baladu Lejkersima, Lonzo Bol NULA POENA, Voriorsi šampionski u Teksasu! (VIDEO)
Foto: Reuters

NBA

Baja otpevao baladu Lejkersima, Lonzo Bol NULA POENA, Voriorsi šampionski u Teksasu! (VIDEO)

Pošto tokom prethodne noći nije bilo Srba, red je bio da Bosanac zablista u NBA ligi

Objavljeno: 10:07h

Portland je ponovo slavio nad Lejkersima rezultatom 113:110 u Los Anđelesu, dok su Voriorsi sa 112:92 bili bolji od San Antonija u Teksasu.

Jusuf Nurkić je odigrao najbolju partiju u sezoni i produžio noćnu moru Lejkersa kada su u pitanju Blejzersi. Bosanac je ubacio 28 poena, imao po 5 skokova i asistencija, ali je kraj svirao Demijen Lilard. Bek Portlanda je ubacio trojku u poslednjoj sekundi, izazvao delirijum među navijačima, serija Blejzersa protiv slavnih Lejkersa sada iznosi 13 pobeda u nizu.

Inače, Lonzo Bol je imao NULA poena! Bravo, momak, kidaš!

Voriorsi su našli sebe, laka poveda u drugom poluvremenu u San Antoniju. "Alamo" se držao u prvom delu, imali su i prednost, ali bez povređenog Leonarda teško da mogu i da priprete Golden Stejtu. Upravo zbog toga su počišćeni prošle sezone u zapadnom finalu.

Durant je završio sa 24 poena, posle lošeg starta gotovo nije ni promašivao, Klej Tompson je završio sa pet trojki, ukupno 27 poena, Kari dodao 21.

AMATERSKI! Kanga opet pravio gluposti! Šta o tome kaže Milojević? (VIDEO)

Domaća publika se do kraja zabavljala uvredama i zvižducima na račun Zaze Pačulije koji je u prošlogodišnjem finalu povredio Leonarda. Kod Sparsa Oldridž 24 poena, Kajl Anderson 16, dvocifren još jedino Gasol sa 11.

BONUS VIDEO: Policajac udario šamar navijaču Partizana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.