Trojka iz okreta sa pola terena u poslednjoj sekundi! Najboljim potezom u istoriji basketa 3 na 3 Zemun osvojio svetsku titulu! (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

BASKET 3X3

Trojka iz okreta sa pola terena u poslednjoj sekundi! Najboljim potezom u istoriji basketa 3 na 3 Zemun osvojio svetsku titulu! (VIDEO)

Izuzetno napet i meč pun fizičkog kontakta

Objavljeno:

Basketaški tim Zemuna slavio je protiv tima Al Vahda iz Novog Sada sa 19:17 u finalu Mastersa u Pekingu u okviru Fiba 3 na 3 Svetskog tura.

Izuzetno napet i meč pun fizičkog kontakta rešen je na već opisan način, koji je šokirao najbolji basket tim na svetu.

Dobro poznati sastav Dušan Domović Bulut, Dejan Majstorović, Marko Savić i Marko Ždero vodili su gotovo tokom celog toka meča.

Međutim, ekipa koju čine Nikola Vuković, Bogdan Dragović, Lazar Rašić i Marko Dugošija nije želela da odustane, uprkos greškama je držala priključak i šutevima sa distance se vratila u meč.

Potom je Domović Bulut promašio dvojku, Dragović je uhvatio loptu, ona mu je ispala, ali je ponovo prihvatio i pogodio neverovatan šut za dva poena rešio finale. Uz trofej momci iz Zemuna osvojili su novčanu nagradu od 100.000 dolara. Treba istaći da je na ovom turniru, od 12 ekipa čak četiri bilo iz Srbije. Tu su pored finalista mesto našli Beograd i Liman.

BONUS VIDEO: Pero Antić posle pobede nad Makabijem

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.