ŠTA BI TEK BILO DA JE IGRAO? Otkazao je Saletu za Eurobasket, ali pred finale nije mogao da spava: Mnogo mi je krivo što je tako ispalo! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

NJEGOVA LJUBAV JE BEZUSLOVNA

ŠTA BI TEK BILO DA JE IGRAO? Otkazao je Saletu za Eurobasket, ali pred finale nije mogao da spava: Mnogo mi je krivo što je tako ispalo! (FOTO)

Da li vam je lakše posle ove izjave?

Objavljeno:

Eh, da smo njega imali u finalu protiv Slovenije, možda bi Srbija i postala prvak Evrope. Ali, nažalost, zbog povrede, nismo mogli da računamo na njegovo prisustvo u reketu.

Miroslav Raduljica je oduvek bio miljenik navijača našeg nacionalnog tima, posebno posle nekoliko prethodnih prvenstava gde je bio jedan od glavnih igrača, ali ovoga puta zbog povrede nije mogao da pomogne saigračima.

foto: Marina Lopičić

- Naša reprezentacija je igrala sa najboljih 12 u datom trenutku. Da smo igrali Teo i ja, možda bi bilo drugačije u finalu, ali možda i ne bi. Ko zna? Samo znam da mi je mnogo krivo što nisam igrao, i da pred utakmicu sa Slovenijom nisam mogao da spavam. Šta bi tek bilo da sam igrao? - istakao je gorostasni centar.

Bogdan na najbolji način objasnio Amerima šta Sakrametno Kingsi predstavljaju Srbima! (FOTO)

Pitamo se da li ima još košarkaša koji nisu mogli da pomognu, a koji nisu mogli da spavaju, ili je ponosni Raduljica ipak samo redak izuzetak koji potvrđuje pravilo da je u modernoj košarci novac važniji od večne slave koju donosi igranje za reprezentaciju...

TEŽAK UDARAC! GROBARI ĆE BITI VEOMA BESNI! Partizan je ostao bez najvrednije stvari koju poseduje! (FOTO)

BONUS VIDEO: Delije ispraćaju Makabijeve igrače: Who the f*ck are you?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.