Luka Dončić nije sa ovoga sveta! Vasa Micić 0/9, Milutinov magičnom partijom osvetio Zvezdu, Barsa pala i u Milanu! (FOTO)
Foto: news1/sasa Pavlic Koky

Evroliga, 4. kolo

Luka Dončić nije sa ovoga sveta! Vasa Micić 0/9, Milutinov magičnom partijom osvetio Zvezdu, Barsa pala i u Milanu! (FOTO)

Prelepa igra slovenačkog reprezentativca...

Objavljeno:

U četvrtak je odigrano nekompletno 4. kolo Evrolige. Košarkaši Olimpijakosa savladali su na svom terenu ekipu Himkija rezultatom 92:75.

Crveno-beli su od početka nametnuli svoj ritam igre i na poluvreme su otišli sa prednošću od devet poena razlike. Treća četvrtina je rešila pitanje pobednika i Olimpijakos je na pauzu pred poslednji period otišao sa devetnaest poena prednosti.

Najbolji pojedinac u redovima pobedničkog sastava bio je Nikola Milutinov sa 17 poena (8/8 iz igre). Pratili su ga Printezis sa 15 poena, 12 je dodao Holis Tompson, dok se na 10 zaustavio Janis Strelnijeks.

foto: Espreso.co.rs
foto: Espreso.co.rs

U poraženom sastavu 23 poena Šveda, 19 je dodao Tomas Robinson, dok se na 13 zaustavio Džejms Anderson. Stefan Marković je imao partiju za zaborav, za skoro 30 minuta nije upisao nijedan poen, uz samo četiri asistencije.

foto: Printscreen

Košarkaši madridskog Reala upisali su i četvrti trijumf u okviru Evrolige u novoj sezoni.

Savladan je Žalgiris u Litvaniji rezultatom 87:66. Slično kao u Atini, na poluvreme je kraljevski klub otišao sa devet poena prednosti, da bi u nastavku na krilima nezaustavljivog Luke Dončića stigli do veoma ubedljive pobede.

foto: Espreso.co.rs
foto: Espreso.co.rs

Dončić nastavlja sa fantastičnim partijama, ovoga puta upisao je 28 poena (9/15 iz igre, 6/6 bacanja), osam skokova i tri asistencije. Sa po 12 poena su ga pratili Gustavo Ajon, Fakundo Kampaco i Džefri Tejlor. U ekipi Žalgirisa istakao se Kevin Pengos sa 20 poena i pet asistencija, dok je Kavalijauskas meč završio sa 16 postignutih poena.

Inače, Vasa Micić je iz igre šutirao 0/9...

Olimpija Milano je pobedila Barselonu u poslednjem meču dana sa 78:74 i tako joj nanela treći poraz. unak pobede Tiodor je meč završio sa 19 poena (8/16 za dva), pet skokova i sedam asistencija, Kalnijetis je dodao 14 poena, a naš Vlada Micov je ubacio šest uz šut iz igre 2/9 i pet skokova. Ertel sa 16 i Navaro sa 15 poena su bili najefkasniji u Barsi.

EVROLIGA

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Četvrtak

Crvena zvezda - Makabi Tel Aviv 87:84

Žalgiris - Real Madrid 66:87

Olimpijakos - Himki 92:75

Milano - Barselona 78:74

Petak

18.45: Anadolu Efes - CSKA

20.00 Bamberg - Baskonija

20.30: Panatinaikos - Fenerbahče

21.00: Valensija - Unikaha

BONUS VIDEO: Milko Bjelica posle pobede nad Makabijem

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.