Srbija je košarkaška velesila! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Spahija hvali na sav glas

Srbija je košarkaška velesila! (FOTO)

Spahija je čestitao Zvezdi na neverovatnoj pobedi, a posebno igri u trećoj četvrtini, a pohvalio je i navijače crveno-belih za podršku koju su pružili svom klubu u Areni

Objavljeno:

Trener Makabija iz Tel Aviva Neven Spahija rekao je večeras da je Crvena zvezda jedan od najboljih timova u regionu, a da je Srbija košarkaška velesila.

- Znate odakle dolazim, koliko imam godina i uz koga sam odrastao kao trener. Ne vidim niti jednu zemlju osim SAD koja je u stanju da iz dana u dan proizvodi igrače, trenere, rezultat. Srbija je košarkaška velesila, Zvezda jedan od najboljih timova u regionu, koji može da dozvoli sebi da promeni ceo tim i pobeđuje, drži protivnike u egalu do poslednje sekunde - rekao je Spahija posle utakmice u Beogradu.

Makabi je poražen od Crvene zvezde sa 87:84 u četvrtom kolu Evrolige.

foto: Espreso.co.rs

Spahija je čestitao Zvezdi na neverovatnoj pobedi, a posebno igri u trećoj četvrtini, a pohvalio je i navijače crveno-belih za podršku koju su pružili svom klubu u Areni.

- Znali smo šta nas čeka. Veoma je teško dobiti bilo koji tim u Evroligi, a posebno Crvenu zvezdu. Zvezdu nose navijači, ali to i nije toliko bitno jer ona igra dobro i u gostima - dodao je on.

Hrvatski trener je ocenio da njegova ekipa "ima lepu budućnost".

- Dug je put ispred našeg tima, moraćemo da vidimo kako ćemo uz sav ovaj talenat da postanemo ekipa. Nerealno je očekivati da se sve reši u dva meseca jer je ovo novi tim. Vreme radi za nas, naš talenat je evidentan - kazao je Spahija.

Makabi će u sledećem kolu Evrolige na svom terenu igrati protiv Milana, dok će Zvezda dočekati Bamberg.

BONUS VIDEO: Milko Bjelica posle pobede nad Makabijem

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.