Šta je to Bjelica imao da kaže posle junačke pobede Zvezde nad Makabijem? (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

Realan čovek

Šta je to Bjelica imao da kaže posle junačke pobede Zvezde nad Makabijem? (VIDEO)

Veliki trijumf crveno-belih, a šta kažu junaci?

Objavljeno:

Crvena zvezda je slavila nad Makabijem iz Tel Aviva, u veoma važnoj utakmici, a posle nje je naš reporter pričao sa Milkom Bjelicom.

Jedan igrač Crvene zvezde umalo da dobije srčani udar tokom utakmice sa Makabijem! (VIDEO)

- Sigurno da je ovo velika pobeda za nas, a i za klub. Nije lako posle dva poraza igrati ovako tešku utakmicu. Bili smo i umorni od putovanja... Ovoliko utakmica bez treninga, a ipak je ovo mlada ekipa koja zahteva treniranje. Ali, opet, s druge strane stvarno bih čestitao momcima. Izvanredna je ovo bila partija, pogotovo u drugom poluvremenu. Dva različita lica smo imali - u prvom poluvremenu smo delovali bez energije, koja inače krasi našu igru, a onda smo se srećom sabrali, zaigrali jako u drugom delu utakmice, naročito u trećoj četvrtini. Zahvaljujući navijačima smo na kraju izvojevali pobedu - kaže Milko Bjelica.

On je morao da pauzira u dobrom delu druge deonice jer je brzo došao do tri lične greške.

CRVENA ZVEZDA JE PREBOLELA DEČIJE BOLJKE: Šampion Srbije ostvario četvrtu vezanu pobedu nad Makabijem! (FOTO) (VIDEO)

- Kriterijum suđenja nije bio ujednačen. Dešavalo se da pogledam na semafor i vidim da mi imamo četiri dosuđena prekršaja, a oni nijedan. Ali, dobro, to se malo ujednačilo u drugom poluvremenu. Ponavljam, stvarno, izvanredno je bilo drugo poluvreme. Čestitam igračima, a zahvaljujem se navijačima - dodao je.

(N.H.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.