Lagani Vestbruk se prošetao do novog tripl-dabla, Erik Gordon je heroj večeri! Lebron ušao u istoriju Klivlenda, Golden Stejt jedva do pobede! (VIDEO)
Foto: Reuters

nba liga!

Lagani Vestbruk se prošetao do novog tripl-dabla, Erik Gordon je heroj večeri! Lebron ušao u istoriju Klivlenda, Golden Stejt jedva do pobede! (VIDEO)

Još jedno uzbudljivo veče u najjačoj ligi sveta!

Objavljeno: 10:06h

Košarkaši Hjustona slavili su na gostovaju Filadelfiji rezultatom 105:104, a heroj meča i cele večeri u NBA ligi bio je Erik Gordon koji je trojkom uz zvuk sirene doneo veliki trijumf svojoj ekipi.

Sjani šuter je postigao 29 poena, a Džejms Harden ga je pratio sa dva poena manje, 13 asistencija i tri skoka.

Odličan je bio i Klint Kapela sa 16 poena i čak 20 skokova, dok je u poraženom sastavu najbolji bio Džej Džej Redik sa 22 poena, a dobar je bio i Džoel Embid sa košem manje.

Pored Gordona, veče je obeležio i sjajni Rasel Vesbruk. On je ponovo došao do tripl-dabl učinka i to u pobedi Oklahome nad Indijanom rezultatom 114:96.

Ras je postigao 29 poena uz 13 asistencija i deset skokova.

Ovo se ne odbija! Na adresu Dejana Radonjića stiže bogata ponuda jednog od najboljih španskih klubova? (FOTO)

Tripl-dabl učinak je imao i Lebron Džejms, ali njegov tim je iznenadio Bruklin kod kuće sa 112:102.

Njemu je pomogao Kajl Korver sa 22 poena, dok je Kevin Lav imao 15 koševa i 12 skokova.

U pobedničkom timu Spenser Dinvidi je pružio partiju karijere sa 22 poena, šest asistencija i pet skokova, a Rondej Holis-Džeferson i rezervista Alan Krab su ubacili po 19.

On je došao i do rekorda, pošto je sa 772 meča u dresu Klivlenda postao čovek sa najviše nastupa, preskočivši na vrhu Litvanca Zidraunasa Ilgauskasa.

Kralj je imao sličan učinak kao Rasel Vestbruk - 29 poena, 13 asistencija i deset skokova.

Kroz iglene uši provukao se šampion Golden Stejt. Toronto je imao prednost tokom većeg dela meča, ali su Stef Kari i Klej Tompson pokazali ko je šerif. Bilo je 117:112.

Kari je meč završio sa 30 poena, pet asistencija, četiri skoka i tri krađe, a Kevin Durent ubacio jedan poen manje, uz isti broj skokova i asistencija kao i Stef Kari. Drejmond Grin imao je 15 poena, 11 uhvaćenih lopti i šest uspešnih proigravanja, a Klej Tompson 22 poena, osam skokova i pet asistencija. U poraženom sastavu najviše se istakao Demar Derouzan sa 24 poena (9/18 za dva) i po šest skokova i ukradenih lopti, a odličan je bio i softmor Paskal Sikam sa 20 poena.

Evo i svih rezultata!

A kakvo veče su imali srpski košarkaši saznajte ovde!

foto: Printscreen/flashscore.com
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.