Jokić ga je "namerno udario", a trener Vizardsa je o njemu pričao isključivo u superlativima! (FOTO)
Foto: Fonet

utisci se sležu

Jokić ga je "namerno udario", a trener Vizardsa je o njemu pričao isključivo u superlativima! (FOTO)

- Prošle godine sam video da je davao mnogo više poena nego na poslednje dve utakmice, tako da smo znali da će se u Denveru poraditi na tome - istakao je Bruks

Objavljeno:

Denver se kod kuće mučio sa odličnim Vašington Vizardsima, a taman kad ih je stisao na kraju utakmice i bio spreman da preokrene rezultat, desio se skandal!

Kad je rezultat smanjen na 104:102, pozvan je tajm aut, a Jokić se, gledajući u pod, uputio prema svojoj klupi. Kako je podigao ruku da majicom obriše znoj sa lica, slučajno je laktom zakačio trenera Vizardsa Skota Bruksa, koji se, ničim izazvan, našao nasred terena, i to baš na Jokićevoj putanji.

IDEMO, BRE! MOMCI POKAZALI ŠTA ZNAJU! Bogdan i Nikola razbijali, ali jedan Srbin je u VELIKOM PROBLEMU! (VIDEO)

Uz gromoglasne zvižduke sa tribina, Jokiću su sudije svirale tehničku grešku, a zvezda Vašingtona Džon Vol je krenuo čak i da se fizički obračuna sa našim asom.

foto: AP

Međutim, reči trenera Vašingtona Skota Bruksa smiruju strasti posle utakmice.

- Bila je to vrlo čudna situacija. Ne mislim da je tu bilo Jokićeve namere, ali je kontakt postojao, pa su sudije procenile to što su procenile. Idemo dalje, ali... Moram da priznam da mi se nikada nešto ovako nije desilo - istakao je Bruks.

OVDE pogledajte šta se tu događalo.

- Prošle godine sam video da je davao mnogo više poena nego na poslednje dve utakmice, tako da smo znali da će se u Denveru poraditi na tome (da se vrati u prethodni ritam). Mislim, dečko je jedan od najboljih visokih igrača u košarci. I, ne samo da je jedan od najboljih dodavača, kada se radi o visokim košarkašima, nego i može da pogodi sa više mesta. On ume da vodi loptu, da igra leđima okrenut košem, da šutira trojke. Baš je svestran. Ovoga puta je pogađao i sa distance (3/3). U pitanju je stvarno sjajan košarkaš, koji ima šanse da bude i Ol-star igrač - dodao je.

BOGDAN JE OVIM POTEZOM DIGAO AMERIKU NA NOGE: NBA je konačno videla ČAROBNJAKA IZ SRBIJE! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Ostoja Mijailović posle izbora Upravnog odbora KK Partizan

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.