Trener Himkija: Za Zvezdu nam je potrebna posebna priprema! (FOTO)
Foto: AP

zvezda je odbrambeni tim

Trener Himkija: Za Zvezdu nam je potrebna posebna priprema! (FOTO)

Rusi će u utorak dočekati srpskog šampiona u trećem kolu Evrolige

Objavljeno:

Trener košarkaša Himkija Jorgos Barcokas rekao je danas da njegova ekipa mora odbrani domaći teren ali i da se spremi mentalno, a ne samo taktički za predstojeću utakmicu sa Crvenom zvezdom u trećem kolu Evrolige.

- Videli smo kako je Crvena zvezda igrala u prethodne dve utakmice, igraju sa puno samopouzdanja, imaju želju i moramo da igramo veoma dobro ako želimo da pobedimo. Oni imaju veoma pokretne visoke igrače kao što su (Milko) Bjelica i (Pero) Antić, obojica mogu da igraju i spolja i unutra - rekao je Barcokas, a preneo je sajt Evrolige.

Himki će u utorak dočekati Zvezdu u trećem kolu Evrolige.

foto: Saša Pavlić Koky

- Potrebna nam je posebna priprema za ovu utakmicu, ne samo taktička već i mentalna. Bez obzira gde se igra, kod kuće ili na strani moramo biti spremni. Po rasporedu imamo tri utakmice za redom kod kuće, i moramo da odbranimo domaći teren. Sve zavisi od našeg nastupa, od toga koliko smo spremni - rekao je on.

Šta će reći Delije na reči svog ljubimca? Da budem iskren, imam preča posla nego da mislim o Zvezdi! (FOTO)

Utakmica trećeg kola Evrolige između Himkija i Crvene zvezde igraće se sutra od 19. Ekipa Himkija nalazi se na trenutno na četvrtom mestu sa dve pobede, dok Zvezda zauzima šesto mesto sa po jednom pobedom i porazom.

BONUS VIDEO: Milko Bjelica posle pobede nad Barselonom

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.