Alimpijević: Imam petoricu igrača koji nemaju nikakvo iskustvo u Evroligi, a umalo da pobedimo! (FOTO)
Foto: Beta

BIĆE BOLJE DRUGI PUT

Alimpijević: Imam petoricu igrača koji nemaju nikakvo iskustvo u Evroligi, a umalo da pobedimo! (FOTO)

- Teško je igrati u ovoj hali, atmosfera je bila fantastična. Kao što sam rekao pre početka, male stvari su bile veoma važne za ovaj meč i detalji su odlučili - istakao je trener Crvene zvezde

Objavljeno: 21:54h

Košarkaši Zvezde poraženi su na startu nove sezone u Evroligi, u dramatičnoj utakmici protiv Žalgirisa u Kaunasu – 78:76.

Šut za pobedu nakon nekoliko hrabrih napada imao Tejlor Ročesti, koji je odlučio da sam završi poslednji napad, ali nije bio precizan i Žalgiris je slavio pred više od 14.000 gledalaca.

Promašena pobeda! Zvezda nije uspela da iznenadi na otvaranju Evrolige, ali je pokazala da niko ne sme da je potceni! (FOTO)

- Teško je igrati u ovoj hali, atmosfera je bila fantastična. Kao što sam rekao pre početka, male stvari su bile veoma važne za ovaj meč i detalji su odlučili. Jedna od njih bila je građenje ispod obruča prilikom njihovih šuteva. Mučili smo se u tom segmentu u prvom poluvremenu - rekao je Alimpijević.

foto: aba-liga.com

On je istakao da će njegovoj ekipi mnogo značiti ovakvi mečevi kako bi mladi igrači sticali iskustvo.

Zvezda je u Kaunasu igrala veoma dobro, ali onda je Delijama od straha zastao dah! (FOTO)

- Drago mi je što smo igrali ovako. U ekipi imam petoricu igrača koji nemaju nikakvo iskustvo igranja u Evroligi. Na kraju smo imali šut za pobedu. To je košarka – nekada pobediš, nekada izgubiš. Čestitke Žalgirisu na pobedi i njihovom treneru Jasikevičusu - zaključio je Alimpijević.

Trener gostiju Šarunas Jasikevičijus je poručio da je meč bio lud!

- Ma, ovo je neverovatno. Činilo se da smo mi bili tim koji kontroliše ovu utakmicu, ali smo napravili mnogo grešaka. Okej, mlad smo tim, treba sve to razumeti. Možda ja i tražim previše od ovih igrača, ali stvarno mislim da su sposobni da urade mnogo toga. Atmosfera je bila neverovatna, a meni ostaje samo da prizna da baš i nisam mogao da uživam. Ne možete da uživate, kada vam 2.000 stvari prolazi kroz glavu. Baš mi je žao što je tako, jer je ovo bio jedan skroz lud meč - rekla je legenda.

BONUS VIDEO ESPRESO TVITER: Vaso Psihopat Bakočević

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.