Ima staklena kolena, jedva je odigrao 31 meč, ali dobija ugovor kakav sanjaju i oni koji se godinama dokazuju u NBA! (VIDEO)
Foto: Reuters

Procenili su da je on taj

Ima staklena kolena, jedva je odigrao 31 meč, ali dobija ugovor kakav sanjaju i oni koji se godinama dokazuju u NBA! (VIDEO)

Džoel Embid je bez sumnje ogroman potencijal, ali njegovi problemi s povredama su razlog zašto mnogi sumnjaju u njega

Objavljeno:

Filadelfija je pronašla svoju "zlatnu koku" bez obzira na to što je sklona povredama.

Seventisiksersi žele da obavežu prošlogodišnjeg najboljeg rukija sezone, Džoela Embida, novim petogodišnjim ugovorom, vrednim čak 148 miliona dolara.

Kako prenosi poznati košarkaški novinar Ejdrijan Vojnarovski dogovor je već postignut, a u ugovoru postoje i određene klauzule zbog kojih bi u slučaju da budu ispunjene, Embid mogao da zaradi još 30 miliona dolara preko dogovorene sume.

Neke od tih klauzula se odnose na to da bude u najboljoj petorci sezone ili MVP, a verovatno ima i onih koje se tiču njegovog zdravlja.

Podsećamo da je zbog problema sa povredom, on propustio svoju kompletnu prvu sezonu, pa je tek prošle godine debitovao, a i tada se posle nekoliko meseci povredio, te je odigrao tek 31 utakmicu.

Ipak, i bez obzira na to se pokazao kao da bi mogao da bude vođa franšize i njeno zaštitno lice, jer je prosečno ubacivao 20,2 poena i imao 7,8 skokova na 25 odigranih minuta po meču.

BONUS VIDEO: Filip Čović posle poraza od Partizana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.