KONAČNO BOBAN! Kad ga puste da igra, BOBINATOR uradi OVO i digne sve navijače Detroita na noge! (VIDEO)
Foto: Fonetap

nba predsezona

KONAČNO BOBAN! Kad ga puste da igra, BOBINATOR uradi OVO i digne sve navijače Detroita na noge! (VIDEO)

Naš drugi as, Rade Zagorac, postigao je 8 poena za Memfis

Objavljeno: 09:10h

Još jednom se pokazalo da je iskaz "Boban igra=Boban daje koševe" uvek istinit, kao što je "1+1=2", ili "površina kvadrata konstruisanog nad hipotenuzom pravouglog trougla jednaka je zbiru površina kvadrata konstruisanih nad katetama tog trougla".

Sten Van Gandi (ili Van Gadni, kad ostavi Bobana da se klati na klupi za rezerve), ovog puta je zbog bolesti startnog centra Andre Dramonda počeo sa Marjanovićem na centru.

Pistonsi su dobili utakmicu protiv Indijana Pejsersa sa 107:97, a Bobi je bio najefikasniji, sa 14 poena za 21 minut, uz šut iz igre 6-8, 2-3 sa penala i 5 skokova.

Međutim, ono što nas svakako brine jeste da je srpski reprezentativac početkom treće četvrtine napustio igru i otišao u svlačionicu iz koje se više nije vraćao. Nadamo se samo da nije reč o nekoj ozbiljnijoj pobedi, nego čistoj predostrožnosti.

Memfis Grizlis našeg Radeta Zagorca izgubili su od najvećeg prijatnog iznenađenje predsezone, Atlanta Houksa, sa 100:88, a naš igrač je imao zapaženu ulogu: za 8 minuta na terenu ubacio je 6 poena, uz šut iz igre 3-4, 3 skoka i 1 ukradenu loptu.

Bogdan Bogdanović sinoć nije igrao za Sakramento.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.