Partizan otkrio šta će se zaista desiti sa dva talentovana igrača za koje se pojavila vest da su već sad otpisani!
Foto: kkpartizan.rs

Prava istina

Partizan otkrio šta će se zaista desiti sa dva talentovana igrača za koje se pojavila vest da su već sad otpisani!

Samo dva kola nakon početka ABA lige prostrujalo je da je trener Nikolić odlučio da mu njih dvojica nisu potrebni ove sezone. Ipak, Espreso je saznao da nije baš tako

Objavljeno: 15:35h

Iznenađeno i sa čuđenjem je crno-bela javnost saznala vest da već posle samo dva meča Miroslav Muta Nikolić ne računa na jednog od talentovanijih igrača Partizana Nikolu Tanaskovića.

NAPUŠTA PARTIZAN: Muta je već posle dve utakmice otpisao jednog igrača!

Odmah se košarkaškom čaršijom pronela vest da će mladi igrač biti prosleđen na pozajmicu do kraja sezone u Spartak iz Subotice, pa onda narednog leta se ponovo boriti za mesto u ekipi Partizana.

foto: Print Screen Youtube

Međutim, to nije u potpunosti tačno, jer kako je "Espreso" došao do saznanja direktno iz kluba, nije reč o pozajmici već o dvojnoj registraciji.

Naime, u klubu i stručnom štabu su odlučili da Tanasković i takođe mladi Slobodan Jovanović odu na dvojne registracije. Prvi će igrati za Spartak, a drugi za OKK Beograd kako bi imali prilike da što više igraju u seniorskoj konkurenciji, što je izuzetno važno za njihov dalji razvoj.

- To u suštini znači da Partizan ima pravo i mogućnost da ih svakog trenutka povuče i vrati u tim, ako bude bilo potrebno, što ne bi imao pravo da uradi da je reč o pozajmici - poručio je sportski direktor kluba Dragan Todorić za "Espreso".

BONUS VIDEO: Intoniranje himne Srbije na dočeku odbojkašica

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.