ZVEZDIN TRENER JE BIO LJUT UPRKOS POBEDI: To nije košarka koju mi želimo da igramo! To se neće tolerisati!
Foto: Espreso

Ne sviđa mu se

ZVEZDIN TRENER JE BIO LJUT UPRKOS POBEDI: To nije košarka koju mi želimo da igramo! To se neće tolerisati!

Alimpijević je istakao da je jedino zadovoljan time što su igrači u trenucima kada se protivnik primicao pokazali dozu smirenosti

Objavljeno: 09:56h

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su i drugu pobedu u sezoni ABA lige, trijumfom nad Mega Bemaksom.

Nisu nimalo lako došli do trijumfa crveno-beli i mladi tim Dejana Milojevića ih je prilično naterao da se oznoje, non-stop im je disao za vratom, a na kraju je presudila inspiracija i individualni kvalitet Ročestija i Feldina.

Zbog toga trener Dušan Alimpijević nikako nije zadovoljan, posebno izdanjem igrača koji ulaze u igru s klupe i od kojih se očekuje da donesu neku novu energiju.

foto: Espreso

- Teška i iscrpljujuća utakmica za nas. Sve ekipe igraju vrlo motivisano protiv Crvene zvezde. Očigledno da je kod Mege to još dodatno izraženo, što pozdravljam. To je jedan mlada, dobra i perspektivna ekipa koja želi da se uporedi sa timom koji igra Evroligu. Sa druge strane, nikako ne mogu da budem zadovoljan našim izdanjem. Pogotovo kada vidim krajnji rezultat. To nije košarka koju mi želimo da igramo. Ne možemo da primimo 80 poena i to su stvari koje se neće tolerisati, pogotovo kroz Evroligu gde treba da skupljamo iskustvo za ovakve mečeve. A, ne obrnuto - rekao je Alimpijević, ali se tu nije zaustavio.

- Takođe, zameram igračima koji treba da pokriju minute nosilaca igre i pokažu talenat. Ovoga puta oni to nisu uradili. Zbog toga su pojedinci otišli preko planiranih minuta. Čim se to dogodi, utakmica odmah ode u drugom smeru. Ipak, pored svih loših stvari na kojima ćemo raditi, zadovoljan sam što su igrači pokazali mirnoću, stabilnost, kreativnost i veličinu. Odlika velikih igrača u takvim situacijama jeste da budu smireni. Koliko god su oni brzo prilazili, mi smo brzo išli u plus - istakao je mladi trener Zvezde.

BONUS VIDEO: Ana Bjelica na dočeku odbojkašica

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.