ZBOG TEODOSIĆA KLIPERSI PROMENILI IME: Srbin kao starter zaludeo sve magičnim trikovima! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@LAClippers

najatraktivniji tim lige

ZBOG TEODOSIĆA KLIPERSI PROMENILI IME: Srbin kao starter zaludeo sve magičnim trikovima! (VIDEO)

Džordan i Grifin su čekali na takvog igrača celu svoju karijeru

Objavljeno: 12:40h

Dobrodošli u "grad lobova" ili "Lob Anđeles Klipers". Upravo su takvi komentari posle pobede Klipersa nad Reptorsima 98:84 u drugom meču NBA predsezone i nove blistave partije Miloša Teodosića.

TEODOSIĆ IM PRAVI MALU DECU, SAIGRAČI ODUŠEVLJENI, NBA POLUDELA: Magija Srbina osvaja Amere! (VIDEO)

U svom prvom susretu koji je započeo kao starter zajedno sa Džordanom, Grifinom i Galinarijem, srpski reprezentativac je posebno u prvom poluvremenu prezentovao ono što će navijači i ljubitelji košarke imati prilike da gledaju tokom naredne sezone na mečevima Klipersa.

Neočekivane, munjevite, lucidne i magične asistencije su sevale od strane srpskog reprezentativca i dovodile do ludila odbranu Toronta, a njegovi saigrači na klupi su skakali posle svake od njih.

Jasno je bilo još od trenutka kada je potpisao za tim iz "grada anđela" da će Džordan i Grifin najviše profitirati od njegovog dolaska, više nego dok je tu bio Kris Pol i to se pokazalo sada na delu.

Zabeležio je Teodosić ukupno 5 asistencija, od čega 4 u prvom poluvremenu, a uz to je ubacio 3 poena i imao 2 skoka za ukupno 23 minuta provedena na terenu.

Najefikasniji je bio Grifin sa 17 poena, a pratio ga je Džordan sa 15, dok je 12 ubacio Rid. Za Reptorse nisu igrali Lauri i Pauel, pa je ulogu prvog igrača preuzeo DeRozan sa 15 poena, a 13 je ubacio Vanflit.

BONUS VIDEO: Intoniranje himne Srbije na dočeku odbojkašica

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.