Ročesti je briljirao na debiju, navijači ga već gotive, ali on dobro zna šta je njima potrebno i spreman je to da pruži! (VIDEO)
Foto: Prinstscreen

utisci posle prvog meča

Ročesti je briljirao na debiju, navijači ga već gotive, ali on dobro zna šta je njima potrebno i spreman je to da pruži! (VIDEO)

Odlični plejmejker je već dobio ovacije publike posle prvog meča u ABA ligi

Objavljeno: 10:17h

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivim trijumfom su otvorili novu sezonu u ABA ligi protiv Mornara iz Bara.

Jedan od najzapaženijih bio je Tejlor Ročesti koji je ovog leta stigao na Mali Kalemegdan i već na prvom meču pokazao da će umnogome igra šampiona zavisiti od njega i njegove organizacije.

- Tek se uigravamo. Najbolje se uči kroz pobede. Na papiru deluje da smo lako pobedili, ali moramo da budemo stalno fokusirani i da rastemo kao tim uz ređanje pobeda - rekao je Ročesti.

Amerikanac smatra da je ekipa vrlo dobra i da je željna uspeha.

- To je sjajna grupa igrača. Svi su takmičarski nastrojeni. Mlađi momci su željni da uče, a stariji su gladni pobeda. Polazim od sebe, volim da budem deo pobedničke ekipe - rekao je Ročesti koji je već na prvom meču prikupio simpatije navijača u hali koji su mu gromoglasno aplaudirali kada je na kraju meča izašao iz igre.

- Znam kakva je ovde publika. Sada moramo da nastavimo da igramo i pobeđujemo. Potrebna nam je podrška navijača, ali tu podršku moramo i da zaslužimo. Da im priredimo dobar šou, da igramo za nas, ali i da igramo za njih - rekao je Ročesti.

BONUS VIDEO: Dušan Alimpijević posle pobede Zvezde u prvom kolu ABA lige...

(U. M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.