NISAM SREĆAN: Miloš Teodosić nije zadovoljan svojom prvom NBA utakmicom! (VIDEO)
Foto: Printscreen/foxsports.com

polako će doći na svoje mesto

NISAM SREĆAN: Miloš Teodosić nije zadovoljan svojom prvom NBA utakmicom! (VIDEO)

Srpski as je po običaju uvek samokritičan

Objavljeno:

Zablistao je Miloš Teodosić na svom debiju u dresu Klipersa, na sebi svojstven način - asistencijama koje publiku dižu na noge i saigrače čine mnogo boljim.

TEODOSIĆ ODUŠEVIO U NBA DEBIJU: Posle njegovih dodavanja, Džordan i Grifin UNIŠTAVALI OBRUČE! (VIDEO)

Doduše nedostajao mu je poenterski učinak, ali to za sada nema veze, biće vremena i za to, uostalom to je rekao i trener Dok Rivers.

Ipak, srpski as je kao i uvek samokritičan prema sebi, i kako je istakao, nije zadovoljan ponajviše time što je ekipa izgubila u prvom predsezonskom meču na Havajima od Toronta.

Teodosić je izgleda pridobio najvažnijeg fana za svoju karijeru u Klipersima! (VIDEO)

- Znam da je prijateljska utakmica, ali ja ne volim da gubim. naravno, srećan sam što sam izašao na parket i odigrao svoju prvu utakmicu u NBA, ali mi je žao što smo izgubili - rekao je Teodosić, a onda su ga pitali da uporedi košarku u Evropi i NBA.

- Možda je malo brža igra, ali još ne mogu da ih uporedim. Potrebno mi je još vremena i da odigram još utakmica da bih mogao da uporedim - objasnio je Teodosić i osvrnuo se na hemiju u ekipi.

- Radimo na našoj hemiji na parketu, biće nam potrebno još vremena, ali sada izgleda prilično dobro. Dve i po četvrtine smo igrali dobro i sa njima možemo da budemo zadovoljni.

- Nismo previše radili na taktici do sada, uglavnom na trčanju i kontrama, ali moramo da podesimo naš napad, ali tek smo deset dana svi zajedno i mislim da ćemo igrati sve bolje i bolje. Uživao sam u atmosferi u dvorani - poručio je kapiten Srbije.

BONUS VIDEO: Bogdanović plače posle poraza u finalu Eurobasketa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.