Alimpijević najavio da će sezona biti krivudava linija, a saopštio je i vesti vezane za Lazićev povratak na teren! (VIDEO)
Foto: Espreso

čeka se branko!

Alimpijević najavio da će sezona biti krivudava linija, a saopštio je i vesti vezane za Lazićev povratak na teren! (VIDEO)

- Dovoljne zalihe smo napravili

Objavljeno: 23:43h

Košarkaši Crvene zvezde započeli su borbu za odbranu titule u ABA ligi pobedom nad Mornarom u Pioniru.

Milojević smatra da Zvezda nije imala sreće u Kruševcu! (FOTO)

Dušan Alimpijević je na konferenciji za štampu istakao da je ekipa igrala "krivudavom" linijom i da očekuje i da će sezone biti ista takva!

- Dovoljne zalihe smo napravili u prvom i zadržali u u drugom poluvremenu. Uspeli smo da privedemo meč lakše kraju nego što nije uobičajeno za otvaranje sezone. Kao što je ova utakmica bila jedna krivudava linija koja je išla gore i dole, tako će ići i sezona sa promenjenih 11 igrača i zato smo od samog starta pozivali na srtrpljenje i razumevanje. Analiziraćemo drugo poluvreme - rekao je mladi stručnjak i dodao:

- Ne bih bio zadovoljan kada bismo posle utakmice izašli presrećni i da smo mislili da nemamo šta da zamenimo Vidi se da tu ima prostora za napredak, za bolju igru i sve će to dati rezultat - rekao je Alimpijević koju je nahvalio Lazarevića i Pera Antića, a rekao je i da se Branko Lazić opravio od povrede, ali da nije imao trening sa kontaktom, i da ga treba očekivati uskoro na parketu.

DOMINANTNO! Crvena zvezda na krilima Lesora počela odbranu titule u ABA ligi! (FOTO) (VIDEO)

BONUS VIDEO: Dino Rađa za Espreso

(U.M)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.