JOKIĆ OTVORIO DUŠU O NEIGRANJU ZA SRBIJU: Odmah sam znao da neću igrati! Morao sam to da uradim!
Foto: Fonet

progovorio!

JOKIĆ OTVORIO DUŠU O NEIGRANJU ZA SRBIJU: Odmah sam znao da neću igrati! Morao sam to da uradim!

Centar Denvera govorio je o temi koja je izazvala dosta negativnih komentara

Objavljeno:

Kada je odlučio da propusti Eurobasket zbog pripreme za predstojeću sezonu u NBA ligi Nikola Jokić izazvao je lavinu negativnih komentara srpske javnosti.

Spreman za NBA, ali i za Ligu šampiona! Nikola Jokić je opasan košarkaš, ali nismo znali da je ovako dobar fudbaler! (VIDEO)

Orlovi su i bez njega u timu uspeli da dođu do srebra, a Jokić je objasnio razlog zbog kog se odlučio da ovo leto ne bude u nacionalnom timu:

- Nekako sam znao da neću igrati za reprezentaciju jer sam bio potpuno ’prazan’ posle osvajanja srebra na Olimpijskim igrama. To je bio vrhunac moje karijere, nešto što... Mislim – Olimpijske igre, nacionalni tim, Srbija, himna, dres... Potom sam došao ovde i pomislio: ’Oh, ponovo moram sve ispočetka’. Osetio sam se umorno i ispražnjeno, znao sam da moram da uzmem slobodno kako bih se oporavio, radio na svom telu i pripremio za sledeću sezonu - rekao je Jokić.

Centar Denvera kaže da mu je teško kada vidi veliki broj negativnih komentara u javnosti:

- Posle poraza u finalu Eurobasketa ove godine, dobio sam mnogo poruka i iznenadio sam se koliko su bile loše. Ljudi su takvi – kada ne igrate jednu godinu za reprezentaciju, nazivaće vas izdajnicima i slično. To je ono što ja mislim - rekao je Nikola Jokić.

BOGDAN'S ON FIRE: Srbin je u strašnoj formi, a neke stvari je objasnio na treningu Kingsa! (VIDEO)

Spreman je srpski centar za predstojeću sezonu u najjačoj ligi sveta:

- Morao sam da se poboljšam, radim na svom telu i napredujem. Morao sam u teretani da radim neke stvari koje nikada do tada nisam radio. Ako svoje telo smatrate alatom, što je ono bolje, vi ćete biti bolji radnici. Značiće mi mnogo da budem brži, skačem više, budem jači, da imam samopouzdanje... To će mi biti od velike pomoći - kaže košarkaš Denvera i dodaje da ne voli kada ga porede sa drugim košarkašima:

- Svi smo mi sjajni igrači, mislim na nas košarkaše iz NBA lige. Ovde smo zato što smo dobri. Ne poredim se ni sa kim, ne mislim da su drugi bolji od mene i slično. Ovde smo svi s razlogom.

Prinova među Srbima u NBA! (FOTO) (VIDEO)

Za kraj, rekao je šta misli da treba Denveru kako bi se plasirao u plej of:

- Komunikacija je ključ jer ako vi ne stignete, možda vaš saigrač može da stigne. Tako možete pomoći i njemu. Znači, samo komunikacija i želja da se igra dobro u odbrani. Da svoje telo date za tim - zaključio je Jokić.

BONUS VIDEO: Bakljada Grobara posvećena Željku Obradoviću

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.