Bogdan se usred intervjua setio odakle poznaje prelepu voditeljku, pa je učio srpske reči, ali jednu nikako nije umela da izgovori! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook/Sacramento Kings

već ga tretiraju kao zvezdu

Bogdan se usred intervjua setio odakle poznaje prelepu voditeljku, pa je učio srpske reči, ali jednu nikako nije umela da izgovori! (VIDEO)

Srpski reprezentativac je vrlo brzo šarmirao sve na "Media day-u" Kingsa

Objavljeno:

Bogdan Bogdanović je posle izvrsno odigranog Eurobasketa, na kome je predvodio Srbiju na putu do finala i ulaska u idealnu petorku prvenstva, stigao u Sakramento.

Teo nas je učinio MEGA ponosnima, Jokara glumio patuljka iz Snežane, a Bogdan lagana dominacija! (FOTO) (VIDEO)

Velika su očekivanja od srpskog reprezentativca koji je postao najplaćeniji ruki u istoriji, a to mu je stavljeno do znanja i statusom zvezde koji je odmah dobio na tradicionalnom "Media day-u".

Veliko interesovanje je vladalo za njim među pripadnicima "sedme sile", a tom prilikom je srpski as rekao i nešto o sebi i predstavio se navijačima Kingsa.

On je uradio intervju sa voditeljkom tokom koga su njih dvoje igrali igricu NBA 2k18, u kojoj i nije toliko vešt, ali nije ni toliko loš.

- Sve je ovo za mene novo, a kada je nešto novo sigurno je da ćeš uživati. Drago mi je da sam ovde, mogu da pomognem ostalim igračima jer volim timsku igru. Kada je nešto novo sigurno je da ćeš uživati. Lakše je naći motivaciju, i drago mi je da sam ovde. Mogu da pomognem ostalim igračima da budu bolji, ja volim timsku igru - rekao je Bogdan.

foto: Printscreen/Facebook/Sacramento Kings

Na pitanje šta je to posebno u njegovoj igri, što mu je zaštitni znak, Bogdan je odgovorio:

- To je piken rol i mislim da sigurno mogu da učinim druge igrače boljim. Više sam timski igrač.

A kada je reč o tome šta ga je nateralo da donese odluku da dođe u NBA i zašto je mislio da je sada pravo vreme, rekao je:

- U Evropi se igra drugačija košarka, timovi se grade da bi te godine osvojili titulu, a ne da se pravi franšiza. To je skroz drugačiji sistem. U NBA je mnogo bolja organizacija. I osetio sam da je vreme. Uradio sam sve što sam mogao da uradim sa svojim timovima u Turskoj i Srbiji i osvojio sve trofeje - rekao je Bogdan i onda ispričao štaje njegov cilj.

foto: Printscreen/Facebook/Sacramento Kings

- Kada ispunim jedan cilj, odmah sebi postavim drugi. Prvi cilj mi je da se adaptiram na brzinu u igri, a timski cilj mi je da napravimo dobru hemiju u timu i da probamo da dođemo do plej-ofa što pre. Mislim da će to fanove zadovoljiti.

- Na ličnom nivou voleo bih da poboljšam svoju igru jedan na jedan, jer se ona ne koristi često u Evropi. Takođe i odbranu. Igra je ovde mnogo brža.

Potom se Bogdan setio odakle mu je voditeljka poznata, a to je da je ona iz same igrice i pokušao da je nauči da na srpskom kaže "zdravo".

Nakon svega toga su usledila pitanja "ili - ili", a posebno im je bilo interesantno da izgovore njegovo omiljeno slatko jelo, a to je baklava.

Kompletan njegov intervju možete videti od 2:20,00.

BONUS VIDEO: Slavlje Slovenaca zbog pobede nad Španijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.