Teo nas je učinio MEGA ponosnima, Jokara glumio patuljka iz Snežane, a Bogdan lagana dominacija! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/Twitter

opet smo glavni

Teo nas je učinio MEGA ponosnima, Jokara glumio patuljka iz Snežane, a Bogdan lagana dominacija! (FOTO) (VIDEO)

Srpski košarkaši su bili glavne zvezde svojih timova na "Media day"

Objavljeno: 08:41h

Zagrevanje je počelo, a kako se bude približavao početak sezone u NBA, sve će biti vrelije, naročito za ljubitelje košarke u Srbiji koji će sada imati čak petoricu igrača koje će pratiti u najjačoj ligi sveta.

Konačno se oglasio Jokić! Nikola rekao da je dobijao jezive poruke od srpskih navijača zbog Eurobasketa! (FOTO)

Da su Srbi ponovo hit u SAD možemo zaključiti i na osnovu "Media day" koji je održan prethodnog dana kada su predstavnici medija bili između ostalog najzainteresovaniji za srpske košarkaše u njihovim ekipama.

Miloš Teodosić je u Kliperse stigao kao prva zvezda evropske košarke i najbolji igrač Evrope, a srpske navijače verovatno najviše raduje što je uspeo da istera svoje i dobije slovo "Ć" na dresu sa brojem četiri.

Ono kad se Bobi Marjanović glupira pred kamerom... (VIDEO)

- Zdravo navijači Klipersa, srećan sam da sam ovde sa vama. Radujemo se nastavku priprema i vidimo se uskoro - poručio je Teodosić u snimku na društvenim mrežama.

Ljudi, počinje! Miloš Teodosić OBJASNIO Amerikancima kako se ASISTIRA! (VIDEO)

I Bogdan Bogdanović je posle sjajno odigranog Eurobasketa stigao malo da se odmori i već došao u Sakramento na druženje sa novinarima i snimanje za novu sezonu.

Nije propustio ni da odigra jednu partiju NBA 2k18 sa novinarkom kluba.

Nikola Jokić je sada već velika zvezda i prvo ime Denvera, a da je postao glavni mogli smo videti i dok se šegačio na "Media day".

Od Bobana Marjanovića se očekuje mnogo ove sezone posle katastrofalne koju je imao prošle i mnogo veća minutaža, a to nam je otkrilo i njegovo sjajno raspoloženje, a nije promaklo ni njegovo poziranje.

I na kraju najmlađi među njima, kome predstoje ove sezone litre i litre prolivanja znoja i borbe da se nametne za značajniju minutažu u dresu Memfisa, a to je Rade Zagorac koji je posebno impresioniran što ga sada ima u već pominjanoj video igrici NBA 2k18.

- Oooo, to je bilo neverovatno! To je bilo moje najbolje iskustvo. Mislim, odrastao sam igrajući tu igricu, celog života. I, odjednom, ja sam u njoj" Bio je to stvarno poseban trenutak za mene, bio sam baš srećan. Zvao sam celu porodicu da joj kažem da sam u video-igrici. A uz sve to, izgledam u njoj kao što izgledam i sada, pred vama. Sjajna stvar - rekao je Zagorac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.