BRANKO LAZIĆ: Bila je to sasvim obična šetnja, a onda mi se svet srušio! (FOTO) (VIDEO)
Foto: News1/Marina Lopičić

MALER ZA KAPITENA ZVEZDE

BRANKO LAZIĆ: Bila je to sasvim obična šetnja, a onda mi se svet srušio! (FOTO) (VIDEO)

Na kraju sam se vratio u hotel, popričao sa medicinskim timom i dogovorili smo se da uradimo magnetnu rezonancu

Objavljeno:

Velike nedaće pratile su košarkašku reprezentaciju Srbije pre Eurobasketa, a slučaj Branka Lazića je samo "poterao" maler i na samom šampionatu Evrope.

Danilović o ratu FIBA i Evrolige! Ako je iole pameti, rešenje će se pronaći! Za interes košarke! (FOTO)

Eh, da je igrao na Eurobasketu... Nemanja Nedović briljirao u porazu Unikahe u Superkupu! (FOTO)

Lazić se povredio pred meč četvrtfinala protiv Italijana, i do kraja prvenstva je mečeve reprezentacije posmatrao u civilu.

foto: Damir Dervišagić

Gostujući na jednoj domaćoj televiziji, popularni LeBranko objasnio je kako je shvatio da je povređen i da je prvenstvo za njega završeno.

- Negde u četvrtak, petak, kad smo menjali hotel osetio sam bol. Kad smo prešli u taj drugi hotel, posle toga izašao sam u neku šetnju u bukvalno posle 50 metara osetio sam pri hodu boli svaki sledeći korak je bio sve bolniji. Na kraju sam se vratio u hotel, popričao sa medicinskim timom i dogovorili smo se da uradimo magnetnu rezonancu - priča Lazić u dahu, i nastavlja:

foto: Damir Dervišagić

- Neizvesnost je trajala čitav jedan dan, s obzirom da smo uradili magnetnu rezonancu u nedelju i čekali smo rezultate do ponedeljka popodne. Spremali smo se normalno za trening najnormalnije, ja sam se spremio kao i za svaki drugi trening. I pri ulasku u halu doktor mi je prišao i rekao da su stigli rezultati...

On dalje ističe i da mu je bilo veoma teško što u ključnim mečevima nije mogao da pomogne svojim saigračima.

- Ne možete da verujete koliko mi je bilo teško na klupi. Jedna utakmica mi je delovala kao dve. Verovao sam od samog početka turnira u ekipu. Čak i kada su Slovenci vodili verovao sam da možemo da se vratimo - istakao je Lazić

Pred kapitenom Crvene zvezde su novi izazovi, početak ABA lige, i start nove sezone Evrolige, a mi mu želimo brz oporavak i nastavak sjajnih partija iz prošle sezone kojim je zaslužio poziv u nacionalni tim, a potom i srebrnu medalju na Eurobasketu.

Bratski derbi pripao Olimpijakosu!

BONUS VIDEO: Duško Savanović o čuvenoj krađi protiv Turaka 2010. godine na Mundobasketu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.