NE BISMO DA VAM SOLIMO RANU, ALI... Pojavio se snimak svih odluka sudija na štetu Srbije u finalu Eurobasketa, opet ćete goreti od besa! (VIDEO)
Foto: AP

nije lako opet gledati

NE BISMO DA VAM SOLIMO RANU, ALI... Pojavio se snimak svih odluka sudija na štetu Srbije u finalu Eurobasketa, opet ćete goreti od besa! (VIDEO)

Napravljena je kompilacija svih čudnih odluka arbitara koje su možda direktno uticale na rezultat borbe za zlato

Objavljeno:

Košarkaška reprezentacija Srbije je poražena u finalu Eurobasketa od Slovenije i ostala bez zlatne medalje.

SELEKTOR PRIZNAO: Ko je odlučio da Teo ne igra na Eurobasketu i koji igrač je falio Saletu Đorđeviću u finalu?

Mnogo je bilo povika posle tog meča na sudije i odluke koje su donosili kako od strane običnih navijača, tako i od strane srpskih igrača i selektora Aleksandra Đorđevića koji su isticali da nisu zadovoljni suđenjem tokom čitavog prvenstva, iako na taj način nisu želeli da umanje uspeh fantastičnih Slovenaca.

JEDINI KOJI JE USPEO: Saša Đorđević je imao vrhunski šmekerski komentar kada su mu saopštili da je ušao u istoriju košarke!

U međuvremenu na Jutjubu se pojavio snimak svih spornih odluka koje su arbitri doneli u finalnom meču na štetu Srbije, a srpskim navijačima će sigurno teško pasti ukoliko se odluče da pogledaju ovaj snimak.

Svi su bacali drvlje i kamenje, Sale Đorđević je bio besan, ali morate da čujete šta FIBA ima da kaže o suđenju na Eurobasketu!

Podsećamo, da nisu samo žalbe na sudije tokom takmičenja stizale samo iz tabora srpskog nacionalnog tima, već i drugih reprezentacija, čiji su ljudi kritikovali odluku FIBA da na Evropskom prvenstvu ne sude najbolje evropske sudije iz Evrolige.

BONUS VIDEO: Predstavljanje tima KK Crvena zvezda za sezonu 2017/18

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.