TO SE NE DOVODI U PITANJE: O jednoj temi Danilović ne želi uopšte da priča i to je sjajna vest!
Foto: Fonet / Aleksandar Levajković

nije bilo dileme

TO SE NE DOVODI U PITANJE: O jednoj temi Danilović ne želi uopšte da priča i to je sjajna vest!

Predsednik KSS je posle Eurobasketa samo potvrdio ono što smo svi čekali da čujemo

Objavljeno:

Teško je bilo svima posle finala Eurobasketa i poraza srpskih košarkaša od Slovenije u borbi za titulu najboljeg na "starom kontinentu".

Ipak, kao što je odmah kroz svoje neke izjave Saša Đorđević već poručio, polako bi trebalo sve arhivirati i okrenuti se budućnosti i novim izazovima koje čekaju naše momke.

A prvi i najvažniji uslov je ispunjen kada je tokom razgovora sa medijima naš selektor potvrdio da nema nameru da napušta mesto šefa stručnog štaba "orlova".

foto: Reuters

Svima je tada pao kamen sa srca u Srbiji, a još više će biti lakše sada kada je to potvrdio i predsednik KSS, Predrag Saša Danilović.

- Đorđević ima ugovor do 2019. godine i nema razloga da pričamo o bilo čemu drugom - rekao je Danilović sa "Blic" uz čestitke i njemu i igračima.

- Svaka čast i njemu i momcima i svima oko ekipe. Da nam je neko ponudio srebro pred početak Evrobasketa, prihvatili bismo ga. Naravno, ostaje uvek žal kada igraš finale, a ne pobediš i u njemu.

foto: Fonet / Aleksandar Levajković

Što se tiče samog finala i nekih diskustabilnih sudijskih odluka koje svi komentarišu, Danilović nije želeo o tome da priča.

- Neću o sudijama. Izgubili smo od ekipe koja je igrala po mnogima najlepšu košarku i tukla Španiju 20 razlike. Čestitam im - poručio je prvi čovek srpske košarke.

BONUS VIDEO: Igor Kokoškov posle osvajanja zlata na Eurobasketu

(Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.